Не ми харесва конфигурацията, нищо лично... но мисля, че SSD са пари на вятъра, знам напълно какво е и за какво служи но за гъзарията да ми зареди за 10 секунди системата от колкото за 30-40 няма смисъл, доста си орязал процесора и дъното защото е ясно, че е геймърска машинката и трябват нови работи и след време ще има ъпгрейд а не знам как ще стане това с ivy bridge / 1555... предпочитам да дам някой лев повече за четвърта генерация Haswell / 1550 .. все пак чаках доста докато излезе и сега няма да лиша от нея заради някакво си ССД... не може просто да се сравняват Haswell и Ivy bridge .. ако става въпрос за производителност Haswell бие по всички стандарти
Имам още един въпрос трябва ли да си вземам антистатична гривна щото много дискусии се водят в интернет и някой казват, че трябва други, че преди години са сложили защити и т.н.
Монитора ми е един Acer 1600х1200 4:3 но скоро ще си взимам по хубав.. скоро скоро след 4-5 месеца
Ами като цяло мисля, че това ще е крайната конфигурация -
http://nikem-bg.net/cart/48090p1r490...49181p1rf.html
Само се чудя дали тези 600 вата захранване ще стигнат.. до колкото знам фортрон са качествена марка но все пак ..