Слабоумни индивиди моля да не пишат в темата ми - коко95 това се отнася най-вече за тебе.. разбирам, че искаш да се похвалиш с ниските си интелектуално способности но тука не е мястото .. първото което е един процесор с 4 ядра на интел най-спокойно бие смешните 8 ядрени на АМД .. с 3 гхз на интел мога да изкарам по високи бенчове от клокнат АМД на 5-6 гхз .. да оставим това, че технологичния им процес по изработката на процесори е остарял... ами това, че само хабят сумати ватове в идъл и аз едва ли не тряя и тока да плащам а тия пумияри от ЕВН продължават да качват цените .. другото което е, че съвсем спокойно мога да си махна стоковия охладител, да си сложа един малък тиган и да си изпържа едно яйце .. в момента съм с АМД и ти говоря от първа ръка а не квото съм чул - недочул от някой по форумите .. единствения + е ниската цена .. тоест да срявняваш москвича на дядо ти със порше 911 .. москвича е стар, бавен и хаби мн бензин.. а поршето гори много малко, има всички екстри и е бързо... и ако ти дадат 100 000 кожи коя кола ще си купиш ? Ай дръж са малко лигльо и недей ми пиши в темата като си нямаш на и представа за кво иде реч .. ако интел бяха мизерници едва ли щяха да държат 75% от световния пазар за процесори