- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 усещания, които са по-приятни от секса или пък НЕ!
Боже,толкова по-хубави неща има от секса...и аз обичам секса,но мога да изброя много по-хубави неща - примерно да си намеря нова любима бандичка,да си намериш нов приятел,да те обхване някоя временна мания,в която виждаш толкова смисъл,макар и за малко.Аз примерно много приятно ми става като стигна до някой довод или имам дадено разбиране и после виждам,че някой изключително умен човек е мислил по същия начин - ей това чувство е несравнимо.The list goes on...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
да караш с 220 ...![]()
Монахиня го е писала това! Кви оризи , какви тетриси аз съм потресен!
Голямо е значението с кого се прави секса, ако е някво дърво може и някои от тези неща да се харесат повече
пп.Звучи ми така все едно е писано от 10 годишно лапе
Само на мен ли ми се струва, че всяко едно от изброените е като метафора на някое усещане от секса?
Да отворим нещо бавно и нежно? Да придърпваме капачето на дискетата напред назад? Да пъхнем касетата във видеото? Да стане тъмно и изведнъж нещо да изригне...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Шофирането страшна тръпка е да летиш с мотора или с колата по улиците,но не съм сигурен че е по хубаво от секса ако не са тия 2 неща не моа живеаа