Първоначално написано от dimitar., .... когато се самоиронизирам, говоря за себе си, т.е. трябва да не обсъждам мен Това как трябва да го Първоначално написано от dimitar., асимилирам ? Гениални димитре, чакам отговор
Първоначално написано от dimitar., Досега поне 15 пъти си ми пращал такива постове с усмивки, но отговор не съм получил, сладур, още го чакам )
hahah
Първоначално написано от dimitar., hahah Грубо ли ще си играем, сладурчо, докато не си получа отговора, няма да те оставя )) hahah hahah
Първоначално написано от antidimitar., Грубо ли ще си играем, сладурчо, докато не си получа отговора, няма да те оставя )) hahah hahah с никого няма да си играеш педофил такъв той е само мой.
Първоначално написано от antidimitar., Грубо ли ще си играем, сладурчо, докато не си получа отговора, няма да те оставя )) hahah hahah Здравей, капитан мор
Първоначално написано от dimitar., Здравей, капитан мор Капитан Мор иска твоето мнение по въпроса ))
Пак разтягате локуми..
Първоначално написано от dimitar., а3 не съм просто един 14-годишен, аз съм в пъти повече ахахахахаххаа .... по голям педераз от тебе няма
F$@k suicide silence!
Правила