- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към anonymous895156
Това не трябва да го асимилираш, трябва да го разбираш, малък малоумник. Виж контекста и ще де усетиш.
Е, не можах. Обясни ми с по-простички думи идеята си)))))))))))))))))))))))))
Къде са модераторите да заключат тъпата тема?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Нали ти отговорих![]()
Е аз те помолих да ми обясниш отново, хайде, нали съм свиркаджия и каквото е там, значи съм тъп, значи ми трябват повече обяснения))))
![]()
Е аз те помолих да ми обясниш отново, хайде, нали съм свиркаджия и каквото е там, значи съм тъп, значи ми трябват повече обяснения ))))
Хайде де, отговори ми, за трептящ на такава честота човек, това ще е елементарно нещо да ми обясниш смисъла на 1 ред))))))))))))))))))))
Айде де, защо секна, нали си надгениален, много разбираш, трептиш на уникални честоти и т.н.? Отговори на блъдито и на мен, това няма да бъде проблем за теб, аз съм убеден!
Думата, забележи думата, асимилиране е изкарана с цел да използвам твои думи и по някакъв начин да те улесня, да вкарам твоя нюанс в нещата, не да направя връзка между абзаците, но ти не правиш разлика между изречения, изрази и думи.. Та все пак как го разбираш ти?
Последно редактирано от antidimitar., : 08-20-2013 на 20:30