.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    antidimitar.,
    Guest

Въпрос към dimitar.,

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    .... когато се самоиронизирам, говоря за себе си, т.е. трябва да не обсъждам мен
    Това как трябва да го
    асимилирам
    ?
    Гениални димитре, чакам отговор.

Тая нощ се очаква да е страстна обаче

anonymous895156
    Guest
    Това не трябва да го асимилираш, трябва да го разбираш, малък малоумник. Виж контекста и ще де усетиш.

antidimitar.,
    Guest
    Е, не можах. Обясни ми с по-простички думи идеята си )))))))))))))))))))))))))

Супер фен
    Град
    България
    Къде са модераторите да заключат тъпата тема?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

antidimitar.,
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Къде са модераторите да заключат тъпата тема?
    На темата нищо й няма, исках просто нормално един отговор, който да изясни всичко по това гениално изречение и толкоз, после могат да я заключат..

anonymous895156
    Guest
    Нали ти отговорих

antidimitar.,
    Guest
    Е аз те помолих да ми обясниш отново, хайде, нали съм свиркаджия и каквото е там, значи съм тъп, значи ми трябват повече обяснения ))))

Това не трябва да го асимилираш, трябва да го разбираш, малък малоумник. Виж контекста и ще де усетиш.
    Ти нали знаеш, че асимилирам и разбирам са синоними?

anonymous895156
    Guest

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Ти нали знаеш, че асимилирам и разбирам са синоними?
    А ти нали знаеш, че има разлика между "плъзгам се по повърхността" и "проумявам"? Може и да са синоними, но в този контекст не са, най-малкото, защото са извадени от два различни абзаца

antidimitar.,
    Guest
    Е аз те помолих да ми обясниш отново, хайде, нали съм свиркаджия и каквото е там, значи съм тъп, значи ми трябват повече обяснения ))))
    Хайде де, отговори ми, за трептящ на такава честота човек, това ще е елементарно нещо да ми обясниш смисъла на 1 ред ))))))))))))))))))))

anonymous895156
    Guest

antidimitar.,
    Guest
    Това не е отговор, отговори ми, шлядур )))))))) :* ако искаш ще повторя въпроса за теб ))

anonymous895156
    Guest

antidimitar.,
    Guest
    Хайде, не се стеснявай, гениално митенце )))) Отговори ми на въпроса слладурр ))

А ти нали знаеш, че има разлика между "плъзгам се по повърхността" и "проумявам"? Може и да са синоними, но в този контекст не са, най-малкото, защото са извадени от два различни абзаца
    Ако antidimitar., цитираше целия абзац, можеше и да се съглася с теб (не помня какво пишеше там). Което ме подсети - още един въпрос - как разбираш думата "самоирония"?

antidimitar.,
    Guest
    Айде де, защо секна, нали си надгениален, много разбираш, трептиш на уникални честоти и т.н.? Отговори на блъдито и на мен, това няма да бъде проблем за теб, аз съм убеден!

anonymous895156
    Guest
    Ако antidimitar., цитираше целия абзац, можеше и да се съглася с теб (не помня какво пишеше там). Което ме подсети - още един въпрос - как разбираш думата "самоирония"?
    Обратното -
    там
    са изкарани изречения/изрази от два различни абзаца.

Защо искаш да ти отговарям на този въпрос? Разбирам я по свой начин, трябва ли да казвам за него?

antidimitar.,
    Guest
    Думата, забележи думата, асимилиране е изкарана с цел да използвам твои думи и по някакъв начин да те улесня, да вкарам твоя нюанс в нещата, не да направя връзка между абзаците, но ти не правиш разлика между изречения, изрази и думи.. Та все пак как го разбираш ти?
    Последно редактирано от antidimitar., : 08-20-2013 на 20:30

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от antidimitar., Виж мнението
    Думата, забележи думата, асимилиране е изкарана с цел да използвам твои думи, не да направя връзка между абзаците, но ти не правиш разлика между изречения, изрази и думи.. Та все пак как го разбираш ти?

Повече от фен Аватара на 8bit

antidimitar.,
    Guest
    Та изрази своята гледна точка

anonymous895156
    Guest

antidimitar.,
    Guest
    Хайде бе, гений такъв, лесно ще е да ми обясниш на мен, тъпака, как го възприемаш ти )))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си