- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Родилни белези
Здравейте, съфорумци!
Днес се поинтересувах от темата за родилните белези.
Имам родилен белег на безименния пръст на дясната ръка, точно където се слага пръстена, но само от вътрешната страна. Белегът е като полу-обиколка на пръста ми и стои точно като пръстен, по-издаден и по-бял.
Винаги съм се чудила дали има някакво значение и дали може би някой има подобен белег? Чувала съм, че се нарича "пръстен по рождение" и, че е срещан и при други хора, но не знам със сигурност.
Въпросите ми са следните:
Вие имате ли родилни белези?
Ако да, какви са и къде са?
Смятате ли, че имат някакво значение?
Какво мислите за "пръстена по рождение" и чували ли сте за хора с подобен?
Аз имам една своя теория за белезите и по-специално за моя "пръстен", но ще я запазя за сега.
Интересно ми е да чуя вашите мнения!![]()
^найс, а...
старите жени разправят, че ако нещо се прияде на майката, докато е бременна, и не го получи, бебето ще има родилен белег с такава форма
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На майка ми й се прияло чушка(печена) и се е пипнала точно от лявата страна на дясното бедро и сега до чушката ми има друга, която седи, като сянкаИмам малко, като топченце от лявата страна под скулата и на гърба съвсем малко.
Аз пък знам, че белезите се получават като се стресне майката и се пипне после ;д
Помнех този форум по друг начин. Преди години пишех тук и сега реших отново да пробвам.
Seems like I left for a reason.
Благодаря ви, че ми показахте колко наистина безсмислено е да се опиташ да кажеш нещо сериозно в днешно време. Всички се правят на интересни.
По същите причини напускам 2 пъти бг мама и още едно подобно място))
Не си го слагай на сърце! Няма начин да ти е убягнало четивото "4-те споразумения". В този ред на мисли ... не приемай нещата личноEnjoy the journey.