- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Следя форума от доста време и виждам, че много често давате полезни съвети и информация.. та имам въпрос към НЕдевствени момичета .. става въпрос за прическата долу :$ при първия път как бяхте? смисъл нацяло ли се обезкосмявате или ? Знам, че е лично, но ако споделите ще съм благодарна![]()
Ами ако се чувстваш комфортно като си космата отдолу, прави си каквато причска искаш, аз се обескосмявам задължително. А и едва ли на момчето ти ще му се харесат космите ти и причеката ти, имайки предвид,че днешните момчета са по-гладки и от нас ;d
Гладка изцяло. Не мога да си представя как момчето ще се кефи на космите ми долу...
Ама аз почнах да се обезкосмявам много преди да започна да правя секс... та не е било при мен некъв специален повода.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обезкосмяването е въпрос на лична хигиена, това дали човек прави или не прави секс не е определящо.
Welcome to the Jungle...
А на мен въпросът ми е какво използвате? на кола маска не мога да се престраша, а самобръсначката много бързо израстваткремовете-депилатоари вършат ли работа ?
Оставяйте някое косъмче на триъгълника бе, тва чисто голо е гадно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз лично махам всичко, но много момчета са ми казвали, че нямат нищо против и дори предпочитат да има някое друго косъмче по триъгълника.. единствената прическа, която ми харесва е бразилска лентичка..
Пък иначе, като махате всичко със самобръсначка, после става червено и боцкащо и гадно..Не препоръчвам депилатори, особено за толкова чувствителна зона..
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Аз се чуваствам гадно, затова редновно се обезкосмявам. Няма значение ще правя ли секс, няма ли да правя..
самобръсначка и гол охлюв както казаха
А дупетата кво ги правите ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз - нищо. Козметичката ми обаче...![]()
Обезкосмявам се от години преди да започна да правя секс и в интерес на истината през годините винаги съм ходила на козметичка непосредствено преди поводи, на които е съществувала вероятност екшън да има. Иронията беше, че сефтето ме свари когато ги пусках да направят дължина за кола маска. И да ви кажа, до с'а не са ме връщали за тая работа.
Че никога няма да го ползвам за триъгълника.
С епилатор и дума да не става !! Пробвала съм ,така била ,че едвам пипнах,а за друго да не говорим![]()
lkkd
С епилатор и дума да не става !! Пробвала съм ,така боли ,че едвам пишках,а друго да не говорим![]()
lkkd
Ами аз май съм голям мазохист като ви слушам ;DD .. махам ги или с епилатор, или с кола маска ;dd