.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Попринцип аз от леля си знам ( понеже тя пътува от Германия до тук-те там живеят )-Не се пие много вода по пътя, за да спирате по-рядко и да пристигнете по-рано. По възможност изобщо не пий вода. Взимаш много кола ( лелини имат 1 ден път, а си взимат стек кола ), така че и ти си вземи. Кърпички, ако искаш някое лекарство за повръщане и гадене и хмм, за друго не се сещам

Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Попринцип аз от леля си знам ( понеже тя пътува от Германия до тук-те там живеят )-Не се пие много вода по пътя, за да спирате по-рядко и да пристигнете по-рано. По възможност изобщо не пий вода. Взимаш много кола ( лелини имат 1 ден път, а си взимат стек кола ), така че и ти си вземи. Кърпички, ако искаш някое лекарство за повръщане и гадене и хмм, за друго не се сещам
    От колата не се ли пие повече вода???

Иначе си вземи Кокулин (аз пиех такива по - рано, когато ми се гадеше и повръщах, докато пътувахме), пликчета, торбички и други такива, в които да повръщаш ( вместо в автобуса ) , мокри и сухи кърпички ( със сигурност ще ти потрябват, по една или друга причина ), от козметиката всеки си взима каквото ползва, за там идеи не мога да ти давам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си