.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изграждане на мускулна маса след операция

Здравейте,
    Преди доста години ми бяха направили серия операции на крака (глезена и ходилото) със цел пренареждане на някакви сухожилия или нещо такова за да ми го изправят. Но вследствие на това че кракът ми е бил във гипс повече от 9 месеца във период във който активно съм се развивал и затова е изостанал по дебелина (не по сила, но все пак мускула е значително по малък).

Попринцип не ми прави проблем това, ходя си със къси панталони и т.н. , не ми дреме особено, а и хората не го забелязват освен ако не се вгледат доста (но си има значителна разлика просто явно от по високо не си личи), но просто се чудех дали знаете някакъв начин.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Освен да тренираш само единия крак във фитнес зала или да скачаш само на 1 крак, но това едва ли е добра идея след подобна операция. А пък може и с времето да го стигне от самосебе си.
    n00bs

Моят крак също е бил в гипс доста време и се оправи с рехабилитация и леки упражнения, които трябва да се правят всеки ден

Е то по принцип не трябва ли с времето да си се изравнят ? А ако ти е позволено да го натоварваш му давай малко повече зор

Повече от фен
    според мен така ще си остане не сме лекари попитай лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си