.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    crudelewd
    Guest

Ниско кръвно или проблеми със сърцето?

Има-няма от 4 месеца вече имам няколко симптома, които ме притесняват така все повече и повече.Отпадналост, виене на свят, задъхвам се често, краката и ръцете са ми лед дори и в жегата сега, придружено със студена пот. Не са постоянни тези усещания, има дни които продължително си се чувствам добре както преди, но си се появяват доста често, а и напоследък са придружени с гадене понякога(повръщал съм само един път досега) и загуба на апетит, което не ми се отразява на килограмите пък, както казах има дни в които нищо ми няма и си ям доста.Има хора които цял живот си живеят с ниско кръвно(майка ми например), но започвам да се замислям дали не е някакъв проблем със сърцето и в понеделник ще ходя до личната и да видим, но дотогава искам и някакви мнения или подобни симптоми поне да имам представа какво ме чака Сърце или просто ниско кръвно. Общо-взето съм почти сигурен от какво произтичат тези проблеми, пуша цигари И марихуана доста активно(да кажем през ден) и това е от 3 години.Амфетамини също така в големи дози в един период и след това започнаха тези проблеми и съм спрял с абсолютно всичко от месец, даже и кафе не пия вече.Та няколко мнения по темата ще са добре дошли.На 19 съм иначе и май вече съм си ебал майката хаха

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз съм на почти 18
    също като теб съм много студена, но не се потя, причернява ми, понякога нямам сили за нищо
    нооо аз съм слаба и имам ниско кръвно
    ти как си с килограмите?

crudelewd
    Guest
    65 кг съм в момента, висок съм 1,70.Както казах килограмите никога не са ми били проблем, даже минавам 70 зимата покрай повече хапване и фитнес хаха.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от crudelewd Виж мнението
    65 кг съм в момента, висок съм 1,70.Както казах килограмите никога не са ми били проблем, даже минавам 70 зимата покрай повече хапване и фитнес хаха.
    амии не знам
    хапвай си и така
    аз съм почти като теб, но толкова съм свикнала с това, че не ми прави отдавна впечатление

Лятото и на мен ми става лошо когато ми падне кръвното от жегата. Само дето на мен ми е горещо независимо колко силно съм пуснала климатика. Пий много вода, айрян със сол и наблягай на сладкото когато не ти е добре.

А ти кръвното мерил ли си си го?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си