Ами не я знам въобще разбираш ли ние постоянно се караме,постоянно нещо й е криво.Излизаме примерно нещо се случи някой й се обади или де да знам и аз какво и тя става много много хладна,след това е супер милата ,постоянно си мени настроенията и имам чувството ,че й досаждам и че не ме иска и си казвам окей така да е, и в следващия момент проблема е защо съм бил студен с нея,защо не съм й се обадил,друга имало,занимавал съм ги ей такива работи,преди малко пак се скарахме,исках да я чуя защото се случиха кофти работи и донякъде засягат и нея.Звъня й не ми вдига,след 1 час звъня пак Абоната говори,след 10 минути звъня не ми вдига .. и се ядосах мега много и й писах какви са тея работи защо пак ми се прави ,тя не ми писа и аз й казах "Майната ти,писна ми " ,но всъщност не бях ядосан на нея,можело е да не може да говори ,да е била с техните и й звъннах пак след 1 час,тя ми затвори ,звъннах пак и тя ми каза "Остави ме намира,не ми звъни повече ,не ме търси" ,когато попитах "Защо ?" тя ми затвори и ми написа смс " Ти слагаш края ,а аз точката" някакви мега лудите работи ,въобще не знам това момиче защо се държи така.