Всеки ден виждам и чувам как 12,13,14 годишни момичета се чукат като разпрани. Много им се чудя с какъв акъл го правят това нещо, кое ги провокира да го правят това нещо ? Както и изпитват ли изобщо възбуда от това нещо? Колкото и гаден хейтър да съм , не бих си хванал такава приятелка никога, не мога да приема факта, че има 3 кила сперма в тялото си, че са я тъпкали 1500 човека и клитора и след 5 години ще и се влачи по земята. Направо чак съм отвратен от тези момичета. Не може на 15-16 години вече вагината да ти е станала като пепелник и 10 човека да пикаят и да не мога да я напълнят... Това за мен е ненормално. В днешно време се моля, ако имам деца да нямам момиченце, защото не знам , ще се побъркам. Това нормално ли е? Също така на скоро видях едно много странно момиче. Бях в Свети Влас в едно клубче и си пия стабилно, вече почнах да се опиянявам с приятелите и забелязах една как подскачаше цяла нощ (в рамките на 5-6 часа) и обикаляше заведението. Сетих се че я познавам от някъде и я попитах "шшш какво ти има бе момиче, ти полудя?" И тя ми вика: "Е като ме гледаш какво да ми има, от 36 часа съм на пико" и аз някакъв такъв ми стана смешно, щото знам , че е боклук, попитах я на колко е години и ми каза, че е 97 набор. След това я попитах: "А вашите знаят ли колко си зле ? " , а тя ми отговори " Ами знаят, той баща ми се друса повече от мен!" .... Аз направо съм потресен. Аз ли съм старомоден и не съм в крак с НОВАТА ЕРА , НОВАТА МОДА или просто това са хора с промити мозъци?