.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 164
    Мега фен Аватара на 102
    Не успях да прочета целия ти пост авторе, но осъзнах едно - ти си комплексар и дебил и няма да ти допрочета темата.. лайнар. Поздрави на майка ти.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аре и аз като Чачо! Колко познаваш лично, бе, паток? Колко курви си виждал лично как се забиват с момчетата и се чукат по кенефите? А, колко момичета познаваш общо?
    Достатъчно са.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Roberto Di Matteo Виж мнението
    Достатъчно са.
    Няма смисъл да говорим на тази тема, щото явно е пълно с хора, дето вярват на големите заглавия, вместо да си измият очите, да се поогледат около себе си и да поразсъждават сами.

Няма смисъл да говорим на тази тема, щото явно е пълно с хора, дето вярват на големите заглавия, вместо да си измият очите, да се поогледат около себе си и да поразсъждават сами.
    Колкото и да я дъвчем тая тема , нищо не може да се направи и е само губене на време.

Нищо не може, а и не е нужно да се прави...

YOU. CANT. HANDLE. THEIR. SWAG.

Нищо не може, а и не е нужно да се прави...
    Нужно е , просто на хората ги е кеф да им връзват разни пуберки.

Нужно е , просто на хората ги е кеф да им връзват разни пуберки.
    И на теб какво ти пречи, ако можеш да ги разпознаваш и да не се забъркваш с тях?
    А и определено не са преобладаващата част от младежта.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Не успях да прочета целия ти пост авторе, но осъзнах едно - ти си комплексар и дебил и няма да ти допрочета темата.. лайнар. Поздрави на майка ти.
    Ти вече имаш поздрави от твоята. Тука му духа под бюрото. След малко ще я пращам да си ходи у вас. Лягай си да не те накаже като те види до колко часа стоиш на компютъра орг смешен.

И на теб какво ти пречи, ако можеш да ги разпознаваш и да не се забъркваш с тях?
    Не са , но с това , че се хвалят , с кого са си легнали , провокират и другите да си легнат , да не са "задръстени и бавни".

Супер фен Аватара на prince
    Уважих

Не са , но с това , че се хвалят , с кого са си легнали , провокират и другите да си легнат , да не са "задръстени и бавни".
    И това не е много вярно... Свестните момичета, дето имат пълнеж между ушите, а те не са малко, не се поддават на подобни глупости.

И това не е много вярно... Свестните момичета, дето имат пълнеж между ушите, а те не са малко, не се поддават на подобни глупости.
    Не казвам , че няма свестни момичета. Просто някои се чувстват "изостанали" и го правят не за удоволствие и за следваща крачка в живота си , а за да са "звезди" едва ли не?! И говоря в момента за тези , които претендират , че имат мозък , а реално или нямат , или имат малко , но не достатъчно.

Не казвам , че няма свестни момичета. Просто някои се чувстват "изостанали" и го правят не за удоволствие и за следваща крачка в живота си , а за да са "звезди" едва ли не?! И говоря в момента за тези , които претендират , че имат мозък , а реално или нямат , или имат малко , но не достатъчно.
    Пак ще те попитам, колко такива познаваш лично и колко свестни момичета познаваш? Това, че някоя е пуснала на двама преди теб, а на теб неще, не се брои.

Супер фен Аватара на tireheb
    аз па не виждам 12-13 годишни да се чукат като разпрани
    излезте си от шибаното мангалско гето
    писна ми да четем глупотевини

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    аз па не виждам 12-13 годишни да се чукат като разпрани
    излезте си от шибаното мангалско гето
    писна ми да четем глупотевини
    И аз не виждам... Виждам само разни 12-13 шматки, дето се обличат като магистрални феички, но са си нормални хлапета.

Пак ще те попитам, колко такива познаваш лично и колко свестни момичета познаваш? Това, че някоя е пуснала на двама преди теб, а на теб неще, не се брои.
    Аз не съм искал някоя да ми "пусне" и скоро няма да искам. Свестни - 3 - 4 , а курви - 20 - 25. Но не си правя статистики , няма смисъл.

Аз не съм искал някоя да ми "пусне" и скоро няма да искам. Свестни - 3 - 4 , а курви - 20 - 25. Но не си правя статистики , няма смисъл.
    20-25, дето се чукат всяка вечер и си видял лично с очите си как се натискат по баровете с непознати батковци? Стига, бе! Освен, ако не си от някое циганско гето, друг вариант не виждам. Или се водиш по градските легенди, а?

20-25, дето се чукат всяка вечер и си видял лично с очите си как се натискат по баровете с непознати батковци? Стига, бе! Освен, ако не си от някое циганско гето, друг вариант не виждам. Или се водиш по градските легенди, а?
    Въобще не се водя по тея "легенди". За всяка вечер - не , но през вечер - две - да. Не е нужно да гледам по баровете , тъй като не посещавам такива мероприятия. Те им се натискат по улиците. Не съм от циганско гето.

Въобще не се водя по тея "легенди". За всяка вечер - не , но през вечер - две - да. Не е нужно да гледам по баровете , тъй като не посещавам такива мероприятия. Те им се натискат по улиците. Не съм от циганско гето.
    Чакай малко, забравих да уточня, че 16-17 годишни, които са гаджета, не е ненормално да си се натискат...

Чакай малко, забравих да уточня, че 16-17 годишни, които са гаджета, не е ненормално да си се натискат...
    Говоря ти за 12 - 13 годишните.

Ок.
    Между другото, снощи спах с Меган Фокс... Пълно дърво в леглото е.

Ок.
    Между другото, снощи спах с Меган Фокс... Пълно дърво в леглото е.
    Радвам се за успеха ти.

Радвам се за успеха ти.
    Къв успех, бе, братче, тая не струва! Трябва да дойда до майнасити и да си избера някоя свежа 13-годишна.

Къв успех, бе, братче, тая не струва! Трябва да дойда до майнасити и да си избера някоя свежа 13-годишна.
    Свежи - няма , само опитни са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си