.
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Threaded View

Не гледам в твоята паница, въобще не съм подходил с такова намерение. Отговорите на въпросите, които ти задавам, са по-важни за теб, отколкото за мен, дори и да не го осъзнаваш.
    Колкото до истината, сам си противоречиш. Казваш че според "Словото" истината е онова, което е най-добро за всички. Та нали точно "добрата за всички истина" е фундаментът на всички човешки/суетни правила и себеслужещи "истини", срещу които толкова протестираш. Истината няма как да е онова, което е добро за всички, понеже истината не се интересува от това за кого да е добра.

Но както и да е, не ми се спори за това. Въпросите, които ти зададох, разбирам че са донякъде лични, затова ако искаш ми отговори на ЛС. (Въпреки че това определено би доказало, че си суетен). Също така, един кратък отговор няма да помогне за спасението на човеците, но няма и да навреди. Ако имаш някаква свидетелска мисия и аз те отклонявам от нея, съжалявам. Но ми се струва, че умишлено отбягваш въпросите. Ако наистина си свидетел на истинския Господ Бог, то не би трябвало да имаш нищо да криеш (за да не ми отговаряш), понеже желанието да скриеш нещо неудобно е най-добрия пример за суета.
    И така, питам те отново. Къде поставяш себе си в това, в което вярваш? Каква е твоята роля във всичко това?
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 08-29-2013 на 12:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си