Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
Бог ще ти въздаде според това, което искаш пред Него, ако наистина винаги предпочиташ преди всичко спасение за всички човеци, тогава Той ще те възнагради, а ако искаш лоши неща за човеците, тогава Той може да те накаже, а ето как от горният цитат на твоят пост се вижда че насосваш вместо да освещаваш - по този начин рискуваш да прокълнеш разни човеци и после Бог да те съди за това
Старая се да направя преди всичко анализ, не да те "насосвам". Ако някъде съм изглеждал осъждащ, то вероятно е грешка в подбора ми на думи.
Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
да двама свидетели сме, но засега само аз писах от този потребителски акаунт, ала все пак не смея да изтъквам себе си повече от моят брат по мисия(другият свидетел), ние не знаем каква е нашата мисия, но въпреки това я изпълняваме според както ни се дава от истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос
Как точно изпълнявате мисия, която не знаете? Или поне, какво сте направили досега?
Също така, това че сте двама променя всичко. Може ли поне след всеки пост да се подписвате с А и Б, примерно, та да знаем кой пише? Дори и да сте братя по мисия, все пак не сте еднакви. Оставяте частица от себе си във всеки пост. Колко глупаво от моя страна, да не се сетя, че може да пишат двама човека. То обяснява всичко. Аз се чудех защо впечатленията ми от вашия профил са толкова противоречиви.