- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НАЙ-ГОЛЕМИЯ
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
абе вие нормални ли стефънки има такова чувство за хумор, много ме радваше като се забавляваше с къцито, има мноо голяма разлика между самочувствие и самоирония и всяакви други закачки със твоето си съществувание, но няма да ги разбереш, туркинче
Аз му се радвам. Може да е радко и на лопата да не се рине, но е интересен персонаж и бих искала да го познавам. Отделно дето е много директен и забавен.
ами той всъщност наистина е най големия
if you know what i mean
ти си мно проста ма аз си пиша в темата и ДОПЪЛВАМ колко ти липсва мозък, ти тука ми се праиш на вървежна ае я се заземи, много обичам да имате самочувствие без да имате защо, ти си толкова умствено увредена, че самочувствието ти е като дреха, нищо повече
о верно? много добро предположение, браво, колко време ти отне да премислиш дали да го напишеш и да не изглежда тъпо и безвкусно, все пак друго си е и да се допиташ до тълковен речник
душко, имам си всичко, което ми трябва, не страдам от липса на приятели, любов, внимание, щастие или каквото и да е, не се хващаш за нищо, щото нищо не ми липсва, най-вече мозък, за да ми писне да чета мемоарите на една плоскоумна.