1. Не инвестирай в продукти, които могат да бъдат заменени - хайлайтерът и основата за грим са едни от тях.
2. Далеч по-безсмислено е да дадеш много пари за сенки отколкото за фон-дьо-тен.
3. Не се лъжи от списанията и купчинката разглезени пиклички тук. Нито е нормално, нито е необходимо да използваш Диор и подобни, за да си добре гримирана.
4. Избягвай най-най-рекламираните продукти (Преживях огромно разочарование с мицеларната вода на Биодерма) и се доверявай на приятелска препоръка. Чети бюти блогове - в голяма част ще те подтикват към покупки, но са полезни, когато стане дума за непредубедено мнение. В този дух: НЕ позволявай да те изманипулират, че имаш нужда от нещо. Повярвай ми, НЯМАШ нужда от комплект четки на МАК, Сигма, Боби Браун. Особено в началото.
5. Не купувай скъпо, когато можеш да минеш евтино. Глупаво е. Напук на всички очни линии на Лореал, че и по-скъпи компании, най-добрата очна линия за мен е на Голдън Роуз за скромните 3.20, преди това бях с Есенс.
6. Не слагай спф фактор, когато ще се снимаш.
7. Отиди в Инглот Добра козметика, малко по-скъпа от масовите марки, но пък перспективата да сглобиш собствена палитра си е... <3
8. Най-добрите ББ кремове са корейските. Запознай се с ибей, не е толкова страшно.
9. Гледай видео в ютюб на бюти влогърки. Ако желаеш, мога да ти кажа тези, които аз следя.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-22-2013 на 21:06