Здравейте! Ходя с едно момче от няколко месеца. Много е готин, с чувство за хумор и съм 100% сигурна, че ме обича. Винаги си говорим откровено за всичко обачее.. е, много е ревнив. На ден ми се обажда 4-5 пъти и ми е правил проблеми за това, че съм изключвала телефона си или пък ако ме пита дали съм с друго момче и аз не отговоря на минутата започва да ми се кара. Понякога ме целува насила, или пък ми разказва какви "лоши" неща ще му се случат ако му изневеря. Иска той да ме взема и да ме изпраща до вкъщи, а всеки път когато му отказвам ми вдига скандал за това, че винаги става моето. Знае паролата ми във фейса. А когато нещо не му се понрави започва да ми причинява болка по някакъв начин, дали ще стиска или бута няма значение след това му минава но не се извинява. За сега това не ми изглежда страшно, но сякаш се опитва да ме контролира и честно казано ме е страх от това да го ядосам, защото не знам какво може да направи. Според вас каква е ситуацията- прекалено много любов или психопат ?! (: