- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опитваш се да ме контролираш или какво ?!
Така се започва. Чисто и просто форма на обсебване. Сега иска да те прибира и връща от училище, мислиш си че се грижи за теб, осигурява ти безопасност и т.н., но не е само това. След време ще започне да прави проблеми за това че си се видяла с някой твой приятеЛ, примерно, ще те отдели от приятелки и семейство и така. Ще следи фейса ти, както вече прави, може да поиска дори да го премахнеш. Винаги мотива ще е, че това е за твое добро. След всеки удар може би ще се извинява, но ще те накара сама да започнеш да се самообвиняваш, че заради теб стават скандалите и ще му простиш.
Недей, прекрати тая връзка на момента, от личен опит ти казвам, след време когато осъзнаеш че искаш вече да живееш своя живот, а не тоя дето ти се диктува, вече ще е късно.
Едната любов не променя факта, че ти си Човек и трябва да се държат с теб като с такъв, че имаш свое мнение и своя свобода. Все пак замисли се, майка ти и баща ти не са те отгледали, за да те тормози някой си пикльо.
Да, разбира се, една връзка иска своите компромиси и лишения, но не по този начин.
Ами вече го направи. Има едно момче, с което се зарибявахме пред да тръгна със сегашния, обаче не се получиха нещата и си останахме нормални приятели. И един ден ми звънна, защото искаше да се видим, обаче моя като чу на момента започна да ми мърмори и да ми подхвърля уж на шега разни коментари по негов адрес. Но все пак оня е нещо като бивш и помислих, че е нормално да реагира така.