.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Идея

Идея

Ако може дайте някаква идея взел съм подарък на гаджето кажете как да и го дам нещо по различно? Нещоо и аз нз как точно да и го дам?

Отиди в тях, остави го пред вратата и, почукай или звънни и избягай. Много сладко става
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

амм ситуацията е следната в момента съм на почивка.Онзи ден и купих гривна сребърна със сърчице.Не съм и казвал нищо относно подаръка, а мисля и, че не очаква подарък.Мисля си когато се видим да и я дам не ме е виждала от 1 седмица.След като я целуна или ддз.Върти ми се в главата да и я дам на колене ама то се пак това е гривна..ии ще и кажа тя да я извади, но аз да и я сложа на ръката.Незнам и аз какво да направя

Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    амм ситуацията е следната в момента съм на почивка.Онзи ден и купих гривна сребърна със сърчице.Не съм и казвал нищо относно подаръка, а мисля и, че не очаква подарък.Мисля си когато се видим да и я дам не ме е виждала от 1 седмица.След като я целуна или ддз.Върти ми се в главата да и я дам на колене ама то се пак това е гривна..ии ще и кажа тя да я извади, но аз да и я сложа на ръката.Незнам и аз какво да направя
    а също така се чудя дали да и дам подаръка пред приятелите или само когато сме сами?и двете ми е все едно ама нз кое е по добре

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ Подари го, когато сте сами. Според мен

Просто ѝ го дай като сте сами.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на prince
    Идете на вечеря, после на разходка и и го подари с някакви мили думи.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Идете на вечеря, после на разходка и и го подари с някакви мили думи.
    +1 Много сладичко би станало ... <3

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    +1 Много сладичко би станало ... <3
    Дам..

ladysnow
    Guest
    И аз съм на мненето на prince...

ахаммм най-вероятно ще идем на кафе, но като се по притъмни Благодаря за отговорите ако има още ще се радвам да ги видя

Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    ахаммм най-вероятно ще идем на кафе, но като се по притъмни Благодаря за отговорите ако има още ще се радвам да ги видя
    Пичага, когато си с едно момиче няма значение къде сте или с кой сте. Важен е единствено момента, че сте заедно! Ако искаш да разнообразиш връзката си, просто ти трябва малко въображение и реализация. Според мен, дори и писането ти в този форум не е наложително. Защото вие сами по себе си сте си уникални хора. Сами може да си направите връзката уникална.

Като се пребираш на вечерта когато си ляга и я сложи,а на нощното шкафче постави една роза и бележка "Обичам те" или пък постави гривничката до розата и това е вариант.

Мега фен Аватара на Colouring
    Не мисля, че трябва да мислиш нещо специално, стига да й дадеш подаръка когато сте двамата, не пред други хора. Просто я целуни и й покажи, че си се сетил за нея и си й взел нещичко. Ако искаш нещо сладко, може просто да я накараш да си затвори очите и да й сложиш гривната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си