.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna

Не ви ли писна от тарикати?

Здравейте, пиша за онези хора с, който всеки се сблъсква всеки ден.Тарикатите.Не ви ли писна от такива хора особено в България, все нещо те карат да им свършиш вместо тях, да отидеш някъде вместо тях, на работа ги заместваш щото имали работа или да им вършиш тяхното задължение в работата? Не ви ли омръзна и на вас тарикати да си мислите че сте много умни и манипулирате хората във ваша полза, е не е така!И да си мислите че винаги ще удовлетворяват молоумните ви желания? Навсякъде е пълно с такива хора който не им пука как ще се почувства другия.На пътя, на работа, у дома също, в училище, собсвените ти приятели? Приятели..да, днес дали има такива или всеки май пак си търси интереса към другия и после го плюе зад гърба му? Нима не е така? Това исках да ви кажа защото последно време се сблъсквам със всякакви тарикати от всички области така да го кажем Аре живо здраво и на все още нормалните и хора с чувства пазате се от такива тарикатчета!

Мега фен Аватара на an7raks
    Писнало ми е и за това ги държа далеч от себе си или им показвам, че не съм техния човек да си правят далаверите. Ако си балък и им вързваш, нормално да ти се качват на главата...

да писна ми и какъв е смисълът на темата ?

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    an7raks
    Прав си може би доста им позволявам да ми се качват на главата

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от meganet Виж мнението
    an7raks
    Прав си може би доста им позволявам да ми се качват на главата
    Защо не ги преебеш и ти, дори веднъж?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Защо не ги преебеш и ти, дори веднъж?
    То, обикновено, само веднъж им трябва и после си търсят друг.

Такива са най-добрата причина да се научиш да казваш "не" на хората и да им гледаш сейра.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    За жалост.
    Винаги ще има тарикати, докато има и будали. Примери - навсякъде.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    За жалост.
    Винаги ще има тарикати, докато има и будали. Примери - навсякъде.
    +1

Лично не ми дреме за тях ,нека си съществуват мене да не ме закачат ,защото ако го направят за тях зле . Много хора от моят клас от 1 до 7 клас бяха така ! Долни лицемери и аз просто стоях на първият ред ,гледах шоуто и си мислех колко може да си прост ,за да го направиш Веднъж се опитаха и после пак не посмяха да се баламосват с мен ,защото аз съм на принципа на мълчанието .Дори и нещо важно да ми говорят изолирам ги от пространството така ,че все едно никой не стои до мен !

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ха, все едно да ми писне от мен самия... ееегати тарикатите !

*GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

poli1996
    Guest
    Много и какво да правя

Наистина трябва да се научиш да казваш не!Примерно ако някой ти иска да преписва на контролно или каквото и да е ( както беше в моя случай) му кажи едно не. Ако продължи да ти досажда му покажи, че просто няма да му направиш тази "услуга".
    Няколко пъти ме питаха и като не им дадох спряха и докато се махнах от това даскало никои не ми е искал да преписва или други такива глупости.Дори като искат от някой мой приятел , който примерно не умее да се защитава или да им отказва на такива, като видят , че аз отивам при него и му казвам да не му дава спират да му искат.
    Последно редактирано от Sowik. : 08-25-2013 на 18:47

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Sowik. Виж мнението
    Наистина трябва да се научиш да казваш не!Примерно ако някой ти иска да преписва на контролно или каквото и да е ( както беше в моя случай) му кажи едно не. Ако продължи да ти досажда му покажи, че просто няма да му направиш тази "услуга".
    Няколко пъти ме питаха и като не им дадох спряха и докато се махнах от това даскало никои не ми е искал да преписва или други такива глупости.Дори като искат от някой мой приятел , който примерно не умее да се защитава или да им отказва на такива, като видят , че аз отивам при него и му казвам да не му дава спират да го искат.
    Ееех да беше от моя клас или поне да имаше повече хора от който мое да преписваме

Така някой да каже няма да ти давам да препишеш или нещо такова да видиш после в междучасието, кво ще му се случи
    Азис - Хоп [music]

Thumbs up

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ееех да беше от моя клас или поне да имаше повече хора от който мое да преписваме

Така някой да каже няма да ти давам да препишеш или нещо такова да видиш после в междучасието, кво ще му се случи
    Уау какво толкова може да му се случи в междучасието освен ако не си от някое тъпо даскало, в което на учителите не им дреме...

Знаеш ли кой се оплаква от тарикатите? Тия дето не са като тях.

Ако и ти всеки ден си караш джипа, ходиш на готини места и ядеш по скъпите ресторанти, ще се оплакваш ли?

Ще си останеш само интернет мишка, която не може да каже копче на тоя, чиято работа върши.

Не ми е притрябвало да съм такъв "тарикат"

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Колкото и да ми е неприятно, трябва да се съглася с Бащицата.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си