.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Наистина трябва да се научиш да казваш не!Примерно ако някой ти иска да преписва на контролно или каквото и да е ( както беше в моя случай) му кажи едно не. Ако продължи да ти досажда му покажи, че просто няма да му направиш тази "услуга".
    Няколко пъти ме питаха и като не им дадох спряха и докато се махнах от това даскало никои не ми е искал да преписва или други такива глупости.Дори като искат от някой мой приятел , който примерно не умее да се защитава или да им отказва на такива, като видят , че аз отивам при него и му казвам да не му дава спират да му искат.
    Последно редактирано от Sowik. : 08-25-2013 на 18:47

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Sowik. Виж мнението
    Наистина трябва да се научиш да казваш не!Примерно ако някой ти иска да преписва на контролно или каквото и да е ( както беше в моя случай) му кажи едно не. Ако продължи да ти досажда му покажи, че просто няма да му направиш тази "услуга".
    Няколко пъти ме питаха и като не им дадох спряха и докато се махнах от това даскало никои не ми е искал да преписва или други такива глупости.Дори като искат от някой мой приятел , който примерно не умее да се защитава или да им отказва на такива, като видят , че аз отивам при него и му казвам да не му дава спират да го искат.
    Ееех да беше от моя клас или поне да имаше повече хора от който мое да преписваме

Така някой да каже няма да ти давам да препишеш или нещо такова да видиш после в междучасието, кво ще му се случи
    Азис - Хоп [music]

Thumbs up

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ееех да беше от моя клас или поне да имаше повече хора от който мое да преписваме

Така някой да каже няма да ти давам да препишеш или нещо такова да видиш после в междучасието, кво ще му се случи
    Уау какво толкова може да му се случи в междучасието освен ако не си от някое тъпо даскало, в което на учителите не им дреме...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си