- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Back to school
Как мислите да се обличате тази година?
Мисля да вкарам малко в стил Бетани Мота (MOTAvator forever.. muhaxaa)
Ще промените ли нещо в държанието си?
В ново училище, в нов град... хммм дали пък да не започна отначло :d
Кой клас ще бъдете?
9ти
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки.
Не съм все още.
Какви прически мислете да си правите?
Нямам никаква идея.
Ще бъда 11 клас, няма да променям нищо в държанието си. Пак ще си бъда малкото хейтърче-депресар, което общува с малко хора в класа. Откъм дрехи няма да променям нищо също - хората са свикнали да ме гледат със тениски на рок групи, дънки и кецове. Униформа само ми трябва, но нея ще я поръчам утре. Раница си имам. Тая година ще купя малко учебници и тетрадки, и без друго не съм от най-силните в класа. Хич няма да се харча за козметики и други неща - не нося грим. Най-много да си сложа очна линия и спирала на 16 ти и толкова. Не ми се почва даскало...
На първия учебен ден ще съм с дълга бежова пола, златен колан и някаква бяла тениска с надпис и бели платформи с флорални мотиви.
https://tendenzstore.com/index.php?m...5865eu29g81tiv търся си подобна чанта но в бежаво или кафяво. и тея дни ще си купувам това яке на bershka http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...r%2Bjacket/709 защото буквално съм влюбена в него :Д
Иначе и аз ще съм 11 клас тази година.. почвам уроци по немски, и се затягам по български и по практика оттази година :Д
Здравейтеее
Аз ще съм 8ми клас ново даскало, нови хора....
За дрехите - няма да си накупувам тонове нови дрехи и прочие, може би 1-2 чифта дънки и някво по-тънко яке за есента и пролетта
Искам да ви попитам от къде в София мога да си купя кецове converse и раница от този тип :http://www.ebay.com/itm/Cartoon-Owl-...item5d3ef57eee
Представям си се през зимата в класната стая с едно от тези неща: червен пуловер с бели елени/син пуловер на бели точки.Иначе не знам кой знае колко дали ще си променям стила.
+ Решила съм да се стегна и да уча повече, но това никога не се получава.
За 10 клас съм. Не мисля драстично да си променям стила, просто ще гледам да се обличам по-женствено, ако може така да се каже. Засега съм си купила само 1-2 поли и панталон, от време на време си взимам по някой потник/блузка, но все още не съм тръгнала на голям пазар, хаха. Косата мисля да си я държа естествена, защото си ми е права. Иначе съм си казала, че ще се стегна и ще започна да уча сериозно, но ще видим колко ще се осъществят плановете ми.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз тази година ще съм 9 клас.
Стила на обличане няма да го променям, но ще си купя още нови дрешки. Не че старите няма да ги нося, но съм решила че ми трябват още 2-3 чифта кецове, 1-2 якета (да има разнообразие), няколко чифта дънки още и много, много блузи и тениски.
В държанието съм решила да променя, това че съм прекалено срамежлива и често навлизам в конфликт с преподавателките. И двете ми черти са ужасно лоши и доста си патя от това, така че е крайно време да се променя. И може би ще гледам да посещавам по-редовно всички часове и няма да пуша трева вече. Това е като цяло.
едит: На първия учебен ден, ако изобщо отида ще бъда ежедневно облечена, но най-вероятно няма да отида![]()
http://ask.fm/iwwkaa
аз ще съм 7ми клас изобщо не ми се почва училище , защо ли ? ами лятото ходих при някаква козметичка калпава която ми оформи веждите ужасно та сега чакам да пораснат да ходя при друга и се моля да пораснат по-бързо
а за първия учебен ден не знам как ще ходя аз искам с къс панталон ама майка ми ми казва ''как така с къс панталон облечи пола нещо по - необичаено ''
И аз сега ще съм 8 клас с френски и руски.Втория език започвам да уча втората година де.Стила си го промених много това лято.Сега съм по-скоро soft grunge и абсолютно съм влюбена в него.Така че да,ще се обличам по-различно.Колкото до държанието - да,по тази тема също съм се променила доста,станала съм по-отворена към нови запознанства и вече не съм срамежлива (миналата година,когато видех момче,ставах червена,хаха) и не знам,така се чувствам по-добре.Колкото до учителите - винаги съм си учила,не съм си създавала проблеми с тях и тази година ще е същото.Козметика - да,накупих си адски много продукти за лице,коса и тяло.Дрехи и аксесоари също.Нямам търпение да почвамееееее![]()
Аз ще съм 11-ти клас. Нищо не смятам да променям, а по-скоро да задържа фронта. Тази година ще съм с по 5 часа история и 7 часа литература, вероятно ще започвам уроци по история и така... че другата година матури и... Честно казано- не ми се завършва, но на всеки му минава времето.
Как мислите да се обличате тази година? - Хубаво, всяка година стила ми се изменя
Ще промените ли нещо в държанието си? -Да, много ще ги дразня,повче и от преди хаха
Кой клас ще бъдете?-11
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. -Не още. Но съм си набелязала разни неща
Какви прически мислете да си правите? -Квото дойде
Как мислите да се обличате тази година?
Рокля и средно високи черни сандали.
Ще промените ли нещо в държанието си? - Да, ще бъда по - директна с съучениците ми, ще се опитам да казвам всичко що мисля в очите им. Надявам се да не ми изиграе лоша шега. Преди все пестях мнението си , защото се опасявах да не разваля приятелството си, но мисля , че няма какво да губя.
Кой клас ще бъдете? 12 - Последна година.
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. За аксесоари съм се спряла на два чифта обеци , но не знам кои точно да сложа. Ще видя като му дойде времето. Вероятно ще са тези с които е Николета на аватара ми в момента.
Какви прически мислете да си правите? Ще си щадя косата , че имам бал скоро. Колкото за първи учебен ден, мисля да се накъдря.
За мое огромно съжаление ще съм 12-ти клас. Никак не ми се завършва като знам какво следва. Иначе не смятам да променям нито държанието си, нито нищо. Не съм мислила с какво ще съм облечена на 15-ти (по-скоро 16-ти) по простата причина, че ще пропусна последния си първи учебен ден. За училище не съм купувала нищо, но вероятно към 10-ти септември ще започна.
Чак ме обхваща носталгия като пиша![]()
Мисля да променя нещо в стила си, защото не ми допада вече. В държанието, също - мисля, да съм по-мила и услужлива. Ще съм 8 клас и доста се притеснявам. Ще си взема нови дрехи за първия учебен ден и за останалите, а за прическата - както винаги.
Как мислите да се обличате тази година? Спортно-елегантно, както винаги
Ще промените ли нещо в държанието си? Мисля да започна по-отговорно учене, да гледам по-сериозно на нещата, да бъда по-премерена в действията и държанието си
Кой клас ще бъдете? 11
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. - Козметика купувам постоянно,облекло за сега няколко блузи, клин, боти, чанта
Какви прически мислете да си правите? Естествена, както винаги.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Как мислите да се обличате тази година?Ами купих си една рокля :333 По-късно ще дам снимки ;д
Ще промените ли нещо в държанието си?Ще бъда в нов клас и мисля,че няма смисъл;д тъй като повечето не знаят каква съм всъщност.
Кой клас ще бъдете? Осми клас.
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки.
Какви прически мислете да си правите? Мисля да се накъдря с молив :3
Как мислите да се обличате тази година? Вероятно с едни черни впити дънки, бяла туника и черни сандали.
Ще промените ли нещо в държанието си? Ще пробвам да съм малко по - отворена, тъй като съм доста срамежлива по принцип.
Кой клас ще бъдете? 10
Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. Купих си няколко тениски, 2 чифта дънки и кецове, също и една чанта
Какви прически мислете да си правите? Ще си оставя косата естествена, както обикновено
^ Не ги помня всичките, но тези за които се сещам са "Декамерон", "Робинзон Крузо", "Дон Кихот", "Бел Ами", "Граф Монте Кристо", "Тартюф", лирика на Пушкин, "Дядо Горио", "История славянобългарска", "Изворът на белоногата" и "Криворазбраната цивилизация". Общо взето тези, които ги има в учебника.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
А прочете ли нещо?Тази на Граф Монте Кристо , можело направо филма да сме гледали 1:1 било
![]()