.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Back to school

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Декамерон (приспособеното издание за ученици), Робинзон и История славянобългарска само. По принцип не обичам да чета задължителните книги за училище, а такива, които аз съм си избрала. Граф Монте Кристо не го прочетох, много ми се видяха двата дебели тома. Гледах филма и честно казано ми хареса.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Как мислите да се обличате тази година? Малко по-женствено,надявам се. Няма да си изневерявам като цяло на стила.

Ще промените ли нещо в държанието си? ще уча повече уж ;д (както всяка година си казвам/е)
    Кой клас ще бъдете? - 10

Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/ - да, почти всичко си купих. като цяло съм си доволно готова за есента.

Какви прически мислете да си правите? - попринцип си изправям косата и не и правя нищо по-различно. така ми е най-добре. ^^

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Как мислите да се обличате тази година?
    Елегенатно, но естествено гъвкаво - спрямо повода

Ще промените ли нещо в държанието си?
    Ще опитам да съм по-търпелива и недотам импулсивна

Кой клас ще бъдете?
    10ти

Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки.
    Не съм все още.

Какви прически мислете да си правите?
    Нищо фрапантно . Messy buns, beachy waves, права коса.
    Love is everything!

Как мислите да се обличате тази година? Ами решила съм тази година да си го променя стила.Мисля да се обличам в стил- спортно-елегантен...
    Ще промените ли нещо в държанието си? О да разбира се. Ще съм по-отговорна към ученето, няма да се влияя от мнението на другите, което малко ще е трудно,но ще трябва да е така, по-отворена, по-мила и дружелюбна ( с който трябва де )
    Кой клас ще бъдете? 10
    Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. Ами купих си- яке, кецове,2 чифта дънки, жилетка, 2 блузи. Но ако ми хареса по-нататък нещо, ще си купя и друго. А и Трябва да си взема и някаква чанта през рамото. Козметиката не съм купувала, щото си имам. Аксесоари също не съм си купувала,щото си имам.
    Какви прически мислете да си правите? Както винаги изправена коса с леко обемче, ама лекичко. Бретона ще си го пускам с косата. И от време на време може да си я къдря.

anonymous708973
    Guest
    Девойче, кецовете и чантата през рамо не са от най-спортно-елегантните неща Поне според мен.

Погледай Бетани Мота в Ютюб, тя има добри съвети.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе вие луди ли сте,има още 1 месец,аз не искам да си помислям даже

айде като писах поне да е по темата:
    чудя ви се на чантите,това са си дамски чанти

стила на обличане си ми е същия,мисля още 1 чифт кецове да си поръчам
    промяна в държанието - да не се ядосвам на учители и да не споря с тях и да си меря малко повече приказките
    11ти клас ще съм и ще ми се наложи да уча повече тая година щото матури,глупости
    покупки - нищо не съм си купила щото както казах не ми се мисли,козметика си имам ( и бяла и декоративна) дрехи си имам,но ще си купя още няколко неща ей така да има ,с чантата от миналата година ще си ходя
    прически - каквито винаги си правя
    и аз така..

Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    Как мислите да се обличате тази година? Ами решила съм тази година да си го променя стила.Мисля да се обличам в стил- спортно-елегантен...
    Ще промените ли нещо в държанието си? О да разбира се. Ще съм по-отговорна към ученето, няма да се влияя от мнението на другите, което малко ще е трудно,но ще трябва да е така, по-отворена, по-мила и дружелюбна ( с който трябва де )
    Кой клас ще бъдете? 10
    Купихте ли си нещо за новата учебна година/козметика,дрехи,аксесоари/,ако искате пуснете снимки. Ами купих си- яке, кецове,2 чифта дънки, жилетка, 2 блузи. Но ако ми хареса по-нататък нещо, ще си купя и друго. А и Трябва да си взема и някаква чанта през рамото. Козметиката не съм купувала, щото си имам. Аксесоари също не съм си купувала,щото си имам.
    Какви прически мислете да си правите? Както винаги изправена коса с леко обемче, ама лекичко. Бретона ще си го пускам с косата. И от време на време може да си я къдря.
    точно като теб съм

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Само аз ли нямам проблеми с учителите и даже те ме харесват?
    И както винаги след като преспя ми хрумва с какво да ходя - сиви панталони, дънкова риза, тениска и яке че студено. За обувки- кецки :3 За държанието може би трябва да стана по-агресивна и нападателна(попринзцип съм спокойна и тихичка).И ще съм 11ти клас(ама ИЧ не ми се почва)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си