- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смърт oт стареене
We spend billions preventing death that could happen. Why not spend billions on deaths that do happen?
Какво мислите по въпроса?
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 08-20-2013 на 16:59
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Страхотна идея, браво
.Първоначално написано от Eliezer Yudkowsky
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Досега в историята на човечеството не се е случвала смърт от старост, винаги е било или проблем с белите дробове, или инфакт , или инсулт, или нещо друго, но никога старост.
Защото ако човечеството постигне безсмъртие, това ще е най-голямата простотия, правена някога.
Да, ще гледаме как всички мрът и ще хейтим във вечността.
Докато има неграмотни бедняци, отепки и фанатици ще има и необходимост от войска. Аз отдавна съм на мнението, че трябва да се дезинфекцират азия и африка. С оръжията проблем не виждам.
// а дебилите, писали над мен, по принцип ли са толкова жалки или е някакъв опит за оригиналничене това ?
не, попринцип сме си кретеняци, недостойни да получат одобрение
Ако умреш от старост,например на 70, ти вече си създал семейство,имаш внуци,живял си колкото си живял.Дори и да нямаш внуци си прекарал живота,който имаш, имал си възможността да направиш нещо,което си желал.
Докато,ако те убият на 20-30,ако си имал семейство си го оставил само,или пък няма да си създадеш такова,няма да имаш възможността да изпълниш това,което желаеш.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Кой е казал, че на такива, 'дето целите им се изчерпват с плюскането и ебането, им трябва да живеят вечно ? Възможност в 1 живот да направиш 'нещо' нямаш. Имаш възможността в най-добрия случай да си *част* от нещо. Едно време, като е нямало нищо, вероятно другояче са стояли нещата.
Както и да е. Мисълта ми е, че аргументацията ти е повече от малоумна и е показателна за духовното ти равнище.
Викай ми Буда, 'щото е 4 сутринта и съм още буден.