.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: PayPal

PayPal

Някой може ли да ми разесни как работи системата им,понеже виждам баланс от регистрацията ми 20евро а в моята карта нямам нищо .......?

вадиш карта в банката праиш и онлине банкиране за да ти е по лесно може и без него довабяш карта в аккаунта ти искаш потвърждение, потвърждаваш я и след това може да прехвърляш от картата в паупал сметката пари и обратн и така ..

Аз имам дебитна карта с която съм се регистрирал в PayPal

Във картата нямаш нищо защото не си ги прехвърлил/а от paypal във картата Те стоят там във paypal.

Ахаа ясно (поздрави колега 'уепаджия')

Обачее проблем сега гледам,че картата с която съм се регистрирал е изтрита от сървъра им и въпроса ми е къде се намира добавяне на карта (отривам само кредитна,а аз съм с дебитна)

Честно да ти кажа не знам. Моят pp го нагласих със доста мъки. Ще погледна и ще ти кажа после
    Edit: Ето ме.
    Във менюто има бутонче Withdraw. То е за трансфер на кинтите. https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/we...&nav=0%2e5%2e2 от тука добавяш кредитна/дебитна карта. Ако нещо се затруднява, драсни пак
    Последно редактирано от php : 08-22-2013 на 19:36

Е до ся се разправях с банката излиза ми проблем отхвърля ми картата ! Каква поддръжка к'ви 5лвва е няма такова нещо утре отивам директно при тях аз затова ли плащам за поддръжка когато ми трябва да не работи !!!

Нали ти казах. Аз преди да активирам акаунта, ходих до банката. Доста объркана работа е за България но какво ли не е объркано тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си