Хомосексуалист
Бисексуален
Хетеро
Жена
Жена ми
Транссексуален
Метросексуален
Родилка
Разпоретина
Първоначално написано от Roberto Di Matteo От кога майка ти е куче? Кучето ти не ми е майка, шизофреник скапан. Престани да чукаш кучето си, докато мислиш че ми е майка.
Първоначално написано от ReguL Кучето ти не ми е майка, шизофреник скапан. Престани да чукаш кучето си, докато мислиш че ми е майка. Смени дилъра.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Смени дилъра. За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията.
Първоначално написано от ReguL За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията. Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства".
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства". Злобееш щото ти е скъпо а пИдираст малък.
Първоначално написано от ReguL Злобееш щото ти е скъпо а пИдираст малък. Аз не употребявам такива неща.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Аз не употребявам такива неща. Не се притеснявай и да започнеш няма да се влошиш кой знае колко.
Правила