Първоначално написано от Roberto Di Matteo Да , ама няма кой , пък ти си им подръка и е имало мощно "Райн - Раус". Ако бяхме се срещали с неговите хора, сега щеше да има няколко трупа в черно море. Неговите хора са обратни, а моите хора сбирщина от психопати.
Първоначално написано от RagioL Ако бяхме се срещали с неговите хора, сега щеше да има няколко трупа в черно море. Неговите хора са обратни, а моите хора сбирщина от психопати. Двата ти профила - това ли са "хората ти"!? А , жена ти - гешаааа3 и тя е там - ама вие освен за задна , май за нищо друго не ставате.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Двата ти профила - това ли са "хората ти"!? А , жена ти - гешаааа3 и тя е там - ама вие освен за задна , май за нищо друго не ставате. Моите хора не влизат във форума. Само аз си губя времето с кухари като теб и фишера.
Първоначално написано от RagioL Моите хора не влизат във форума. Само аз си губя времето с кухари като теб и фишера. Да , на магистралата са и на тях им влизат отзад - виж как само се издаваш.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Да , на магистралата са и на тях им влизат отзад - виж как само се издаваш. Фантазията ти е в гей мод а уличнице!
Не ми вменявай твоите желания анални приключенецо.
Първоначално написано от RagioL Не ми вменявай твоите желания анални приключенецо. Да , дупката на майка ти ми е мястото за прилкючения.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Да , дупката на майка ти ми е мястото за прилкючения. Пий си хапчетата преди кучетот ти да е пукнало извратеняк.
От днес официално ще се наричаш пушеща халка.
Правила