.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Знам че звучи много тъпо ... с тези пароли и т.н но след това просто му я поисках (паролата за фб) и той просто си ми каза "няма да стане забрави,аз парола повече няма да ти давам" защото сме щели да се караме тъй като веднъж му е имах и той моята но аз нищо не съм му казвала за това с кой си пише какво си е писал а той на мен такива скандали ми дигаше затова и скъсахме. Викам му моята ако искаш ще ти я дам но искам да ми дадеш твоята и той ми вика "забрави, абсурд" и после му предложих защото се бяхме разбрали да гледаме филм вкъщи да не ми дава паролата си но държах да вида с кой какво си е писал при което пак ми отговори с "няма да стане" и в крайна сметка даже не дойде вкъщи защото му се спяло точно тогава бяхме навънка и оттам направо щяхме да отидем към вкъщи. Добре е ... колко голям е шанса да не иска защото крие нещо? Мен в момента това почна да ме измъча изнервям се на това че ми казва "не" ако ми беше казал да добре и ми я даде даже нямаше да си направя труда да вляза. Имах му паролата 2 3 месеца и бях влязла само веднъж защото той ме беше накарал да го направя. Но самият факт че ми отказва така упорито... ме притеснява,започвам да си мисля глупости и направо не знам а и преди това още преди да разбера за това се съмнявах че като скъсахме е почнал да ги зарибява въпреки че той ми излиза с изречението "аз ако исках ги зарибявам нямаше да тръгна по фб да го правя" ...
    Последно редактирано от tit : 08-23-2013 на 16:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си