Цитирай Първоначално написано от Dannie96 Виж мнението
Ревността е нещо нормално, но когато се превърне във постоянно следене и дебнене става прекалено. Никой, уважаващ себе си човек, не би позволил да бъде така мачкан и потискан.
Имах една таква връзка и знам че това даване на пароли е пълното безумие което води само до проблеми. Той първи ми поиска паролата толкова ми мрънкаше и толкова се караше с мен че си помислих че ако му я дам и наистина види че няма от какво да се притеснява ще спре. Е стана по зле,защото той е човек който ревнува СТРАШНО много. След което аз си смених паролата и му казах,че повече аз парола няма да си дам. След което станаха тези неща .. започнах да се съмнявам в него и да .. имало е защо затова същия ден когато щяхме да отидем вкъщи му казах добре би ли ми показал САМО с кой си си писал хронологиите не искам да ти ги чета .. ако ми беше казал "да добре" съм сигурна че щях да му кажа че не искам да го прави.. питах го само защото исках да вида какво ще ми отговори и когато чух това "не,абсурд" тогава вече ми стана едно такова неприятно и съмнително. Това с паролите ми е ясно,че са глупости само излишни проблеми,караници и се стига далеч. Не искам да знам какво си пише, даже предпочитам да му я нямам но дори и да я имах .. нямаше да влизам в това съм сигурна. Но това как реагира ... съвсем се вкарах в филма,такива работи ми минаха през главата. Даже като го попитах направо се молех да ми каже да няма проблем и аз да му кажа че няма нужда и да не говоря повече за това но той така реагира ... че какво да си помисля?