- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нелепо мълчание в къщи!
Здравейте, на всички ... има около мен един проблем, от 1-2 месеца някъде. Надявах се с времето да мине всичко, ама уви :/ надявам се да ми помогнете някак си с някакъв съвет или нещо от сорта. Та ситуацията е следната:
Събуждам се - гледам наще хора (майка,татко,дядо) стоят и мълчат, отивам при тях - никаква промяна, 2-3 приказки за добро утро и пак Ерор-мълчание :/ Оставям ги и отивам на компютъра ...
След 2 часа - майка стой и пие кафе ... безмълвно, минавам, само един поглед и толкова.
Дядо - мете примерно, когато мина се обърне заприказваме се малко, потръгне разговора но за 5-10 минути и после тишина. Татко - работи, работи, дойде при нас на масата - никаква реакция от никой към никой.
Аз седя и си мисля постоянно някакви теми да стане разговор - опитам да завържа някаква тема, отговора е - "Да!","Не!","Айде по-бързо, стига с толквоа подробности" ... и бягам на компютъра пак.
След това, обяд! - тишина на масата ... пак започна нещо да питам - кратки отговори, не намирам какво друго да измисля да стане някаква приказка.
Вечеря ... 1:1 като обяда ... Прибираме се по стаите - само дядо каже лека нощ и до там... Преди лягане - няма лека нощ всеки заспива и не казва нищо.
Моля за някакъв съвет, какво да измисля ... нямам идея, за това питам, благодаря предварително на всички очаквам само сериозни коментари.
Сигурно родителите ти нещо са се скаралимойте така правят за няколко часа и се сдобряват, щот не могат без да си говорят
![]()
Азис - Хоп [music]
налеп начин да напишеш "ВКЪЩИ"
А защо не станеш по средата на вечерята и не ги попиташ какво става? Не гадай, а ги питай.
Странно ... днеска след като пуснах темата - всичко е различно ... всичките приказват, ухилени, без да искаме намираме тема на разговор ... егаси форума - явно е вълшебен![]()
хаха на колко си![]()
на 52
17
Според мен са се скарали вашите и затова е така. Като се оправят ще мине![]()
може родителите ти нещо са се скарали и да не ти казват за какво