.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    tytybay
    Guest

Каква е вероятността?

Здравейте, ще съм ви много благодарна ако не пишете коментари от рода на 'Как може да си толкова глупава' и 'Писна ми от такива теми'. Та преди три месеца правих за първи път секс с приятеля ми и то без кондом. Правихме го 15-20 минути и се наложu да прекъснем и той не беше близо до свършване. Също така ми беше последният ден от менструацията, така че е малко вероятно да съм била в овулация, защото ми е горе долу редовен мензиса. Разбира се доста се притесних да не е станал гаф и 16 дни след акта направих тест за бременност Sure Check и беше отрицателен, но няколко часа преди това бях яла диня и с това искам да кажа че тя все пак е доста водна и може да не е отчел правилно. След това ми дойде на 26тия ден, когато си трябваше. Малко преди следващата ми менструация два дни подред ме боля много силно корема, ниско в ляво и първия ден беше доста продължително и само се свивах от болки и по това време ме боляха гърдите и не след дълго ми дойде за втори път след акта, на 28мия ден. И при двете менструации всичко си беше нормално. Цвета си беше същия и продължителността, дори при първия беше с два дни по-дълга. Днес е 29ия ден и още не ми е дошло, а гърдите ме болят и кръста също ме боля, но вече почти не се усеща. Доста съм чела и четох по темата за 'цветната бременност' или както искате я наричаите и има случаи, в които цвета не се променя. Закъснява ми с ден/два днес е 29тия ден и цикъл все още няма. Миналия месец се бях притеснила доста повече, но си ми дойде на време, а сега съм по-спокойна. Има ли вероятност аз да съм от тези проценти, където при цветна бременност не може да се разбере? Също да уточня, че съм на 17 и както се разбра от скоро водя полов живот и няма как да споделя с майка ми и за момента няма как да направя втори тест. Най-рано в понеделник ще мога. Моля за мнения и ако на някого му се е случвало.

Супер фен Аватара на prince
    Спри да се притесняваш за глупости. Ако не е свършил в теб, значи няма бебе. Това е.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Спри да се притесняваш за глупости. Ако не е свършил в теб, значи няма бебе. Това е.
    Това.

tytybay
    Guest
    Е да, но има предеакуационна течност, която съдържа сперматозоиди.

Абе много глупости четеш. Нищо ти няма.

Red face

Цитирай Първоначално написано от tytybay Виж мнението
    Е да, но има предеакуационна течност, която съдържа сперматозоиди.
    E нали каза, че нямало да свършва скоро, доколкото знам предеякулационната течност е съвсем малко преди еякулацията.Секунди преди това се появява.

tytybay
    Guest
    Аз до колко съм чела я има по време на целия акт и е нещо като 'смазка'.

Аз до колко съм чела я има по време на целия акт и е нещо като 'смазка'.
    Okey , греша! Бременна си, вече вдигна левел отивай в тази тема --> http://www.teenproblem.net/forum/for...0%BC%D0%B8-%29

tytybay
    Guest
    Ох, айде стига! Прочетете малко по тази тема, има толкова много жени, които са забременяли по този начин. През така наречената 'цветна бременност' има кръв, която се появява около датата, на която би трябвало да ти дойде и не всяка жена може да разбере, че не е менструация.

Е добре като си толкова много начетена, защо пишеш в публичен форум? Мога да се обзаложа с теб, че не си бременна ?

tytybay
    Guest
    Защото съм много притеснена и искам да разгледам всеки един вариянт и искам да чуя повече мнения по въпроса, четох и в други форуми и има жени, които са забременяли по време на цикъл. И според вас къде трябва да пиша? Нали този форум е за това, да питаш когато не си сигурен или не си запознат с нещо.

Защото съм много притеснена и искам да разгледам всеки един вариянт и искам да чуя повече мнения по въпроса, четох и в други форуми и има жени, които са забременели по време на цикъл. И според вас къде трябва да пиша? Нали този форум е за това, да питаш когато не си сигурен или не си запознат с нещо.
    Момиче, прекалено много се притесняваш. Както казваш било ти е за първи път. Предполагам, че дори и през половия акт ти е било напрегнато и притеснено, след като е станало и това си още по притеснена. Повярвай нищо ти няма, просто си го втъпяваш. Чел съм някакви книги, в които обясняват, че ако си втълпяваш прекалено много например , че си болен , а не си ... има голям шанс да се разболееш само заради това втълпяване.

Супер фен Аватара на tireheb
    ето начи кво се е случило на дева мария
    втълпила си, че е бременна
    и забременяла
    ДЕБА :О

tytybay
    Guest
    Най-много се притеснявам от това че все още не ми е дошло, а по принцип много рядко ми закъснява. По-рано да ми дойде може ама не и да закъснее.

Като все още си толкова необразована на тема "Секс" слагай кондом, не се прави на интересна.Има време да го правиш без.Не си бременна, дишай спокойно.
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Най-много се притеснявам от това че все още не ми е дошло, а по принцип много рядко ми закъснява. По-рано да ми дойде може ама не и да закъснее.
    Не съм много на ТИ с тези женски работи, но мисля, че и от притеснение може да не ти идва. Просто се отпусни, изпии две, три големи, излез от вас иди с приятеля ти някъде забавлявайте се. И ще видиш, че ще ти дойде. А предлагам ти , да не му вкарваш филма и на него , защото е много неприятно.

tytybay
    Guest
    Не виждам къде се правя на интересна. Казвам нещата, които знам и искам мнение. Много благодаря за коментарите, надявам се че скоро ще ми дойде, ако не - ще направя още един тест, че да се успокоя напълно. Иначе повече без кондом няма да го направя. На приятеля ми не съм му казвала. Само първия месец му казах, че ще направя тест и той беше доста по-спокоен.

Не виждам къде се правя на интересна. Казвам нещата, които знам и искам мнение. Много благодаря за коментарите, надявам се че скоро ще ми дойде, ако не - ще направя още един тест, че да се успокоя напълно. Иначе повече без кондом няма да го направя. На приятеля ми не съм му казвала. Само първия месец му казах, че ще направя тест и той беше доста по-спокоен.
    Момчето ако си знае работата и не е притеснено, няма за какво и ти да се притесняваш.

Както ти казаха и от притеснение може да ти закъснее, ако много се притесняваш- Така, че се успокойл Както ти каза prince отиди някъде с приятеля ти и си прекарай добре без да мислиш за това.

tytybay
    Guest
    Знам, че прекалявам ама започнах да чета теми в бг мама, където има всякакви теми около цветната бременност и се панирах.

Спри да се притесняваш, успокой се, колкото повече се притесняваш толкова повече ще ти закъснява мисли за хубави нек. Например всички хубави моменти с приятеля ти и докато се усетиш ще ти е дошло.

Знам, че прекалявам ама започнах да чета теми в бг мама, където има всякакви теми около цветната бременност и се панирах.
    Колкото повече четеш , толкова за повече неща има за които да се притесняваш. А това е глупост. Природата си е природа, не можеш да я промениш.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    +1
    Ахам.Дишай!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нищо ти няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си