Имах си приятелка ,всичко беше повече от идеално ,точно се беше разделила с приятеля си,а ние бяхме имали връзка с нея преди това,но просто така се развиха нещата ,че в този момент нямаше как да сме заедно,но сега имаше как аз се върнах в живота й ,тя се зарадва всичко беше супер.Бяхме щастливи разбирахме се ,снощи вечерта обаче се скарахме за мега голямата глупост,аз я чаках тя не знам защо не ми вдигаше телефона и аз се нервирах супер много и реших да си изтрия фейсбука ,тя решила ,че съм я блокирал :@. Обадих й се след 2 часа ,след като ми беше минало при което тя ми каза да не я търся повече ,да не й звъня повече,аз се ядосах много не спирах да звъня,но тя ме помоли да спра и го направих,надявах се че сутринта всичко ще е окей,обадих й се тя отново ми вдигна и каза "Мислех,че сме се разбрали,това е всичко между нас не ми звъни повече ,не ме търси ,не ме карай да си сменям номера и т.н" ,при което аз бях шокиран ,губех я и аз съм виновен ,защото имах проблеми и си изкарах яда на нея,чувствах се ужасно ,преди малко отидох до тях ,да й се извиня отново тя си оправяше бегажа, каза ми ,че си отива на село с техните и бързала,че нямало проблеми всичко било наред,гушна ме ,целуна ме и каза,че много бърза и аз й казах,че ще изчакам да се оправи и ще я изпратя и седнах на лаптопа ,докато тя се оправяше и какво да видя ,нашата си направила някакъв таг с нея и с бившият й ,че заминават за 3 дни някъде,при което откачих ,развиках й се какви са тези неща ,не я ли е срам да ме лъже,че направих толкова неща заради нея тя само ми се усмихна и ми каза "Ти си го направи така,чао" и аз си тръгнах ,ама не мога не издържам целия треперя много съм ядосан ,много не знам какво да направя :@