.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Хрумнаха ми няколко неща, обаче ме е страх да ги кажа, защото има вероятност да не са "нарочно допуснати грешки", а неосъзната липса на логика, в който случай рискувам да изгубя лукчето (ако ти нараня гордостта или нещо такова, знам ли те колко си обидчив) -.-
    И да попитам... ако спечеля лукчето, губя ли бисквитката?

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Хрумнаха ми няколко неща, обаче ме е страх да ги кажа, защото има вероятност да не са "нарочно допуснати грешки", а неосъзната липса на логика, в който случай рискувам да изгубя лукчето (ако ти нараня гордостта или нещо такова, знам ли те колко си обидчив) -.-
    И да попитам... ако спечеля лукчето, губя ли бисквитката?
    истинския отговор прилича на ненарочно допусната грешка, естествено че няма да се обидя ако ми посочиш грешките

не губиш бисквитката ако спечелиш лукчето; а ако някой ден по някакъв повод някога се видим на живо (примерно някоя форумна среща) ще ти дам бисквитката (и лукчето, ако си го заслужила ^^)

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    по-този начин процента им нонстоп ще расте,щото винаги ще има някой по-богат от най-богатия беден(който се смята че е на границата),който автоматично също ще се числи към бедните по тая логика;д
    не, границата се поставя на 94.3 или колкото процента бяха там; всички преди и върху Границата са бедни, всички след нея са богати; процента семейства на които съм поставил етикет "бедни" или "богати" не влияят върху това къде поставям границата - единственото което влияе е числото, което определя доходите им

@димитар: това не променя нищо, но ако ти е трудно може да си представиш, че спирам времето и изследвам всички хора, поставям им проценти, след това пускам времето обратно и пускам публикацията, която е само за този момент от време
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    истинския отговор прилича на ненарочно допусната грешка, естествено че няма да се обидя ако ми посочиш грешките

не губиш бисквитката ако спечелиш лукчето; а ако някой ден по някакъв повод някога се видим на живо (примерно някоя форумна среща) ще ти дам бисквитката (и лукчето, ако си го заслужила ^^)
    Не знам дали на мен ми е разлигавено, или наистина си много мил

Две са ми идеите.
    1. Критерият ти може да не е общовалиден. Смисъл... ако си някакъв милионер, например, всеки, който получава по-малко от теб, става беден според твоите възприятия. Това като го написах и го прочетох, ми прозвуча много глупаво...
    2. Защо свързваш статистиката на семействата със статистиката на първолаците? Така излиза, че всяко семейство има дете на възраст 6 или 7 години, което ще ходи на училище. Но всъщност има много семейства, в които няма да има първокласник тази година. Има и такива, които имат по две деца първолачета. Освен това бас хващам, че по-голямата част от тези 91,4% семейства са на цигани, които нямат никакво намерение да изпращат децата си на училище. Статистиката ти за семействата може и да е правилна, но процентът на "бедните първолаци" ще е доста по-различен от този на бедните семейства.

Правилен отговор! 2. е отговора, ама сега имам гости и след няколко часа или утре ще ти отговоря и ще коментирам върху 1 (което още не съм прочел внимателно) :Д
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си