.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Роб -Господарка

Предполагам , че този род взаимоотношения са доста любопитни за много хора и всеки
    си ги представя по различен начин.Съществува странно взаимопроникване между ролите на господарката и роба в една такава връзка, доколкото връзката е взаимна и доставя удоволствие на всеки от двамата. По дефиниция тези отношения са отношения на насилствено подчиняване, причиняване на болка, унижение и въобще – неблагоприятно третиране, където "робът" бива наказван, измъчван и третиран зле. Все пак обаче това не е насилие, нито е проява на изнасилване, защото случващото се е взаимно желано и доставя удоволствие. В най-лошия случай робът търпи някакви мъчения (или ги прилага) без да ги желае, защото това ще достави удоволствие на неговата господарка, което му е по-ценно от личния комфорт. Така или иначе достигаме до едно положение, при което насилието и подчиняването не е насилие и подчиняване, а форма на удоволствие, макар и извратено според инвалидизираните ограничения в разбиранията на обществото.
    Говорейки лично за себе си , ще кажа , че на мен ми доставя удоволствие да масажирам , целувам и облизвам стъпалата на моята "Господарка" , склонен съм да ме държи на каишка докато го правя , също така да удовлетворявам разни дребни нейни капризи. Това е игра . В реалния си живот съм си мъж , а не мижетурка.
    Последно редактирано от subslav : 08-23-2013 на 23:15

Мега фен
    И рано или късно тия игрички завършват с огромен изкуствен член в задника на робът, не благодаря
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

не мисля.За някои може би да , но то си е до индивидуалност.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Извратена работа.

Супер фен Аватара на prince
    xaxaxacacacxaxaxa ne mojax da se sdarja..

Всеки с вкуса си

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Забавничко е ^^ обратното също о.0 и зашо ли пак ми идва извода "като не ти харесва не го прави просто, и не казвай че е "лошо" само защото не ти харесва"...?
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Значи ще те кефи както ебеш да те бият и измъчват? .. яката глупост

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Да съм роб на путка ? Не,мерси.

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Да съм роб на путка ? Не,мерси.
    ХАХАХАХА

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Dannie96 Виж мнението
    Извратена работа.
    Напълно съгласна !

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Значи ще те кефи както ебеш да те бият и измъчват? .. яката глупост
    Това е една игра чрез която за малко излизаш от реалността и не е за всеки. И още нещо : както мога да бъда "роб" на "путка" (както се изрази) , така също мога и да ти забия два шамара , защото сме ги чували такива , като тебе "Аз тва , аз онова" , а в същото време майка му му пере насраните гащи .
    На който не му харесва , нека си намира други теми ,които да спами , или да посещава библиотека ..също е вариант . Тук е форум , раздела е "секс" , а това е част от играта преди същинската част .

Цитирай Първоначално написано от subslav Виж мнението
    Това е една игра чрез която за малко излизаш от реалността и не е за всеки. И още нещо : както мога да бъда "роб" на "путка" (както се изрази) , така също мога и да ти забия два шамара , защото сме ги чували такива , като тебе "Аз тва , аз онова" , а в същото време майка му му пере насраните гащи .
    На който не му харесва , нека си намира други теми ,които да спами , или да посещава библиотека ..също е вариант . Тук е форум , раздела е "секс" , а това е част от играта преди същинската част .
    Абе брат или са ебете или са бийте това е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си