- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Циганска държава на територията на България
пак ли четете глупости
слабо, могат да направят държава на 60 акровия ми кур.
n00bs
Аз, пък, съм За! Да отделят едно кътче в северозападна България нейде из чукарите и да ги оставят да се оправят. Границата, обаче, да се охранява като тази между Щатите и Мексико.
Вместо до правят циганска държава на територията на България,защо не ги пратят в Индия :/
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Защо пък трябва да си даваме от хубавата територийка! Достатъчно малка е и без това. Аз предлагам нощно време да отървем свидната ни България от това племе. Обличаме се в черно, взимаме по един нож и атакуваме. (Започвам да разбирам Хитлер.)
Циганска държава или щат на територията на Индия ще е най-добре. Просто трябва София и Румъния да върнат изгонените от индийците цигани-емигранти обратно в Индия. Но всъщност това решение има недостатък - те ще продължат да се множат. Много по-правилно решение за човечеството е да се стерилизират и така до 70 години няма да има нито един циганин. За да стане това, първо трябва да поискате да се премахне цензурата над расистките изказвания, наложена от соросоидите.
Това не е хуманно и няма да се приеме, а и е доста жестоко, а стерилизацията, особено ако е доброволна срещу заплащане - може.
Ако се хванат на работа, ограмотят се и спрат да се множат като зайци и да се женят на по 13, няма да имам нищо против тях![]()
В Полша има добри "хотели", които след бърз ремонт са готови да посрещнат сънародниците ни.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
То по принцип, можем да ги използваме в ТЕЦ-овете. Въглищата поскъпнаха...
винаги след такива теми си мисля как може да ни постнат в новинарските сайтове
веднъж имаше някакъв такъв случай
Е и? Нямам достатъчната власт, за да го изпълня така или иначе...
е да де
ма са много забавни там
като земат да постнат едно заглавие от сорта на
ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ СА РАСИСТИ
ФОРУМИТЕ ГО ДОКАЗВАТ
и коментарите долу са некви много забавни и те
те новинарските сайтове не че не са ебаси боклуците (кофи)
Когато мразиш само един етнос /дори не е раса/, за расизъм ли се брои?