Здравейте, аз съм на 14. Ще се опитам да съм кратка и ясна.
Имам гадже от 6 месеца, от един град сме. Не сме излизали дори и на първа среща. За тези 6 месеца се опознавахме по скайп, но само сме си писали (не сме си говорили). Вървеше си добре, разбирахме се, писахме си лиготийки, споделяхме си много неща, да си кажем честно приятно ни беше и на двамата. Но днеска една моя приятелка, забелязала, че той си е направил профил в сайт за запознанства и се е писал (необвързан). Питах го дали е негов, той го потвърди. Но щом го питах защо си е направил профил и защо се е писал необвързан. Той заобикаляше темата. След няколко минути в които той се опитваше да се направи на невинен, е сменил от "необвързан" на "имам си приятелка". След като затихнаха нещата. Посетих профила му, беше изтрил всичко (име, снимка, информация...). Замълчах си. Излязох с приятелката ми, разходихме се малко и се прибрах. Той ми писа и аз го подкарах на темата, че ми е загубил доверието. Бях на ръба да му кажа че искам да скъсаме. Но реших да се посъветвам с приятелката ми. Дори и тя не можеше да ми помогне. Тя го попитала, дали ме обича. И той казал "ДА", още повече ме затрудни. И му казах 2 дена да не ми пише, защото искам да си събера мислите. И в момента се чудя има ли смисъл от тази връзка (за 6 месеца нито една среща, лъгал ме е няколко пъти и се съмнявам че всичко това което го разказва са себе си и семейството си е лъжа.)
Просто не знам какво да правя. В момента се намирам на една везна която не знае на къде да се наклони.
Ако може някакъв съвет. И ако може без простотии въобще не ми е до смях. Благодаря предварително. Ако имате въпроси питайте обикновено не пиша много ясно.