Цитирай Първоначално написано от changedthewayukissme Виж мнението
Точно ние не можем да ти кажем с кой да бъдеш,ти сама трябва да решиш с кой искаш да си..
тя е права. Но аз мога да ти кажа това:
Първият наистина звучи добре - забавен, малко лудичък, страхотна компания. Но понякога това не е много добър избор. Баба ми е направила тази грешка. Омъжила се е за забавен тип и цял живот съжалява. Когато са били млади, той постоянно е зарязвал семейството си, за да ходи на, цитирам баба - "партита". Никога не е бил при семейството си, когато то е имало нужда от него. Дори и сега е така.
Знам, че може и да не стане така, както аз го написах. Просто изложих възможно най-лошия вариант.
Вторият също звучи добре - забавен, мил, готов на всичко. Мисля, че той е по-добрият избор. Но любовта от растояние е почти невъзожна. Трябва да решиш дали ще можеш да го изчакаш и да знаеш дали и той е готов на същото за теб. Колкото до пушенето - това е вреден навик и неприятен. Но когато някой обича някого, е готов на всичко за него.
Помисли над това и реши кое ще бъде най-добре за теб и как ще си щастлива. Стискам палци да избереш правилно