- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- баба ми е обладана.. какво да правя?
пъшка, охка, влачи се по пода, поти се, шепти на латински и непрекъснато държи здраво химикалката и рисува обърнати кръстове по кръстословиците си. ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ!!!
Прати баба си на психиатър! Спешно!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
проблемът е, че тя ходи на психиатър. ако ще е от полза за помощта, която можете да ми окажете, е карала вече три пъти депресия.
Викни сегашния й психиатър веднага или търси нов направо
тролчо
тряа и приложиш езкорсизъм ако искаш да се опраи,поинтересувай се
Да ! Гледай малко епизоди на Supernatural, вземи светена вода, или направи екзорсизъм да !
Нарисувай дяволски капан и я сложи в средата, после е изкъпи със светена вода и е готова!
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ох, как ми липсва Supernatural ;((((
почти ти повярвах
Твое е само това, което си изял и изпил!
Ей хора недейте се базикайте бе !!!!! Горката баба !! На вас приятно ли ще вие ако баба ви изчстка '????
lkkd
Напръскай я със светена вода ако я изгаря бягай при някой поп.
Виж сега, на това ти може би му викаш обладаване, но аз му казвам Диагноза. Далеч съм от мисълта да се шегувам по проблема, но шепненето, влаченето по пода и рисуването на обърнати кръстове, за мен изисква сериозна и специализирана психиатрична помощ за изясняване на обстоятелствата. За съжаление не съм психиатър и не мога да помогна, но съм сигурен, че вашите ще намерят подходящ.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Вие се смеете, ама бабата на един мой съученик беше изперкала така и започнала да лази по пода с нож в ръка и да крещи, че я преследват. Бяха обезопасили цялата къща после - ножове, вилици, ножици.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Обади се на Карбовски
Той скоро май прави предаване за екзорсизма.