.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

нужда от помощ

Здравейте, приятели.Имам нужда от помощ ,никога досега съм нямала приятел.всички ми казват че съм грозна и дебела
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000413512303

А за какво си даваш фейсбука?
    Последно редактирано от tweettyy : 08-24-2013 на 18:13
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Цитирай Първоначално написано от tweettyy Виж мнението
    А за какво си даваш фейсбука?
    дадох го евентуално някой да ме хареса

Видях, че си красиво момиче. Ще дойде време когато ще намериш едно красиво момче.

Цитирай Първоначално написано от Light_Dreamer Виж мнението
    Видях, че си красиво момиче. Ще дойде време когато ще намериш едно красиво момче.
    това ли смяташ за красота
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...03613318_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от sladur4eto21 Виж мнението
    .. много ми са интересни момичета дето сами се нареждат ... еми как искаш да те хареса някой, като ти самата си натрапваш, че си грозна... ти направо заразяваш с мислите си и околните . Трябва ти повече самочувствие.

Знаеш ли какво казва майка ми: "Каквото е дал Господ е базов модел, нататък може само тунинг." По темата- кестеняв или черен цвят може и да ти ходи.
    Последно редактирано от Light_Dreamer : 08-28-2013 на 12:08

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щом всички казват, значи е така
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Освен, че се казваш Маги Чакърова, руса си, слушаш чалга, имаш куче, което обичаш, искаш приятели (вероятно и гадже), но не знаеш как да си ги намериш и разчиташ да си популяризираш личността като си даваш фейса, но си го заключила за външни хора, което някак си не си съвпада с официалната теория ("Вижте ме и кажете дали съм грозна и дебела наистина или си въобразявам" ), малка си вероятно - иначе нямаше изобщо да правиш толкова необмислени и противоречащи си действия - не може да се разбере много за теб и за това дали наистина си грозна и дебела.
    Единственият вариант, за който се сещам е, че Маги Чакърова е момиче, което мразиш и за това й постваш фейсбук-профила тук, което не те прави грозна и дебела, а само злобна и отмъстителна.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Освен, че се казваш Маги Чакърова, руса си, слушаш чалга, имаш куче, което обичаш, искаш приятели (вероятно и гадже), но не знаеш как да си ги намериш и разчиташ да си популяризираш личността като си даваш фейса, но си го заключила за външни хора, което някак си не си съвпада с официалната теория ("Вижте ме и кажете дали съм грозна и дебела наистина или си въобразявам" ), малка си вероятно - иначе нямаше изобщо да правиш толкова необмислени и противоречащи си действия - не може да се разбере много за теб и за това дали наистина си грозна и дебела.
    Единственият вариант, за който се сещам е, че Маги Чакърова е момиче, което мразиш и за това й постваш фейсбук-профила тук, което не те прави грозна и дебела, а само злобна и отмъстителна.
    нито търся внимание нито нищоимам снимка на профила за да видите долу горе какво представлява

нито търся внимание нито нищоимам снимка на профила за да видите долу горе какво представлява
    Долу-горе ти се вижда само лицето. Как да знаем дали си дебела?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Долу-горе ти се вижда само лицето. Как да знаем дали си дебела?
    тези но са доста стари https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...76348233_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...87153748_n.jpg
    тези са от по новите но са в лице
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...83332229_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...66958187_n.jpg

Тук си излезнала страхотни и си много сладка

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Кучето е грозно.Използвай го. По предназначение.

Нищо ти няма. Горе главата и по-ведро. Положителните хора привличат много по-лесно.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ще те питам едно: Имаш ли пари и ще си помисля
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ще те питам едно: Имаш ли пари и ще си помисля
    защо питаш това?

Виж сега няколко съвета.Като за начало спри с гримовете и ако искаш се боядисай,защото не всички момчета харесват русо.Когато искаш някой да те хареса бъди себе си.След време правилния човек ще те хареса бъди спокойна.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    защо питаш това?
    как що, да ми купуваш работи, пхаха

Цитирай Първоначално написано от zlatna lqstovica Виж мнението
    Виж сега няколко съвета.Като за начало спри с гримовете и ако искаш се боядисай,защото не всички момчета харесват русо.Когато искаш някой да те хареса бъди себе си.След време правилния човек ще те хареса бъди спокойна.
    Абе, ако спре с гримовете ще е по-зле работата - никой не обича неподдържани момичета ..
    А това за русото, че не всички обичаме - примерно аз нямам определен вкус за косата - всичко зависи от нейната визия
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    как що, да ми купуваш работи, пхаха

Абе, ако спре с гримовете ще е по-зле работата - никой не обича неподдържани момичета ..
    А това за русото, че не всички обичаме - примерно аз нямам определен вкус за косата - всичко зависи от нейната визия
    Да,но не всички мислят така.А колкото до гримовете,не съм сигурна,но и със гримове не е много добре.

Не мога да кажа, че си грозна. Дразни ме единствено, че правиш еднаква физиономия на снимките, които показваш. Поне не е duck-face, ами е тип "а? к'во?" А за дебела - не. Просто леко закръглена. Има момчета, които харесват подобно телосложение, така че не се отчайвай.

Надушвам добър сарказъм ... дори отива към ирония.
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Голям фен Аватара на white knight

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от white knight Виж мнението
    +1
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

sladur4eto21 ти днеска в маршрутка номер 8...? Да? Не?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си