- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от съвет...
Здравейте! Аз съм на 20 години и преди три месеца се разделих с приятелката ми с която 1 година живяхме заедно.Тя замина да работи при сестра си в Кипър.Причината поради която се разделихме беше... "чувствата ми вече не са същите",но съмнителното за мен е,че с нищо не го показа..просто един ден ми каза това и край! Преди около 1 седмица си говорихме по скайп (тя ме потърси) и постоянно ме питаше как съм,какво работя,каде излизам.... Въпроса ми е..Имали смисъл да се боря за нея или да се мъча да я забравя?
Продължи напред. Сигурно от много време е набирала, просто не ти е казвала нищо. Забрави я, щом те е зарязала, нека си носи последствията.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Опитай се да продължиш, ако тя все още има нещо предполагам, че ще го покаже.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ако има нещо тя ще ти каже,но това не значи,че ще я чакаш да и хрумне.По-добре я попитай какво иска от теб и дали изобщо има чувства към теб,ако ли не продължи на пред и все някога ще намериш някоя,която да я замести.
Нямаш нужда от съвет, а от нещо много по-силно, за да разбереш, че е време да продължиш напред, но без нея. Ако искаш/те можете да поддържате приятелски отношения, но не смятам, че има смисъл да се бориш за нея, когато тя самата ти е казала в прав текст, че вече чувствата не са взаимни.
Само напред! Разделили сте се - край! Счупеното не се лепи, но пък може да си намериш нещо ново , свежо, готиноо.. а бе разбра ме !Горе главата и си продължавай живота !
Гледай напред, оставила те е, продължи живота си без нея.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Явно не е наясно със себе си по някакви въпроси и непрекъснато изпада в дупки. В подобни ситуации човек трябва да се справи сам с проблемите си. След като вече не си част от нейния живот, и при това сама те е изключила от него, не позволявай да те дърпа назад и продължи напред. Освен това за какво ти трябва да се "бориш", след като ти си отрязания?! Тя е тази, която трябва да се доказва, ако иска да сте отново заедно. А не трябва да бъдеш един парцал. Иди ми, дойди ми.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ