- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Назряла е мо6тна война
Ким Чен Ум ще я спечели с голямата си армия
Да ве
Не, чака ни вечен мир
Това не е шега работа!
Да, и аз ще съм главният отговорник
Да, Ал Кайда ще спечели
DA UMREM V VOINATA ZA KLETA MAJKA BALGARIA
Ще има и Руснаците ще бият
Ще има и Иранците ще бият
Американците ще бият!
^тва са рисковете да живееш в химическа тоалетна на сред столипиново,кво да се прави
тц-тц
можеш ли да измислиш нещо сам или ще продължаваш с лафовете от детската,че вече много взе да ме отегчаваш;/
Както винаги всичко се върти около ИзСраел. Истинската цел е Иран. И ся кво, има шанс и нас да ни вкарат във война, каквито сме послушни...
написах го умишлено,ама явно съм твърде голям оптимист да очаквам едноклетъчно мекотело като тебе да схване,деби просяка нагъл и мисля,че много добре знаеш ,че не съм нито от циганското ти градче(камо ли пък от минингитната ти махала)нито от вмирисания ти етнос,така че са ти доста безпочевени съжденията и честно казано по-простоват мангал от тебе не съм виждал
най-слабоумния сред мангалите и най-големия мангал сред слабоумните това си ти![]()
иначе,кат гледам ги знаеш циганските квартали(вие сигурно им викате само квартали) и джамиите,което не ме учудва имайки предвид,че всички мангали сте си роднини,сигурно си ходите на гости да си газареете,кой има по-яка колиба,нали бе, мустафа?
майка ти вчера пак я видях,влезла с главата надолу до глезените в една кофа,та ми се помоли да ми духа ако и дам бирени капачки,ама й отказах под предлога,че предпочитам да си завирам кура в кенеф препълнен догоре с лайна от колкото в беззъбата и спинозна уста
Бре, бре, бре! Ти голям експерт по майки се извъди, бе, селски! Явно имаш много лош пример вкъщи...
не ви ли писва да се псувате
и то псувате едно и също
от пловдиф си,не можеш да вържеш едно адекватно изречение,пишеш кат циганин,неможеш да измислиш нищо сам,само повтаряш написаното от мене,говориш само за майки и ебане,което явно е твоя няква фантазия да шибаш майка си,което кръвосмешателство от своя страна е присъщо за мангалите,да продължавам ли?
честно казано прав си,дори след всичките тези характерситики,които притежаваш смятам,че не си достоен да се наречеш мангал,тва ще бъде обида за целия етнос;/
спирам до тука,че не ми се занимава с умствено закърнели подлоги