.

Виж резултатите на анкетата: Ще има ли война?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ким Чен Ум ще я спечели с голямата си армия

3 17,65%
  • Да ве

3 17,65%
  • Не, чака ни вечен мир

1 5,88%
  • Това не е шега работа!

3 17,65%
  • Да, и аз ще съм главният отговорник

4 23,53%
  • Да, Ал Кайда ще спечели

2 11,76%
  • DA UMREM V VOINATA ZA KLETA MAJKA BALGARIA

5 29,41%
  • Ще има и Руснаците ще бият

3 17,65%
  • Ще има и Иранците ще бият

1 5,88%
  • Американците ще бият!

2 11,76%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    защо говориш за родителите си в трето лице?
    Щото не са намерили достатъчно здрава кушетка за майка му и се е наложило да го ражда права...

Супер фен Аватара на socareless
    ^тва са рисковете да живееш в химическа тоалетна на сред столипиново,кво да се прави

anonymous895156
    Guest
    тц-тц

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не говорим за твоя...
    Ти колко бащи имаш?! Защото доколкото разбрах 10 тираджии са разпрали майка ти едновременно и още 15 са гледали и са чакали...

вярно че са покойници ама имай уважение...не че тая курва и тоя лепилар заслужават такова, но все пак!
    Не е хубаво да говориш така за родителите си , щом вече не са сред живите...

Цитирай Първоначално написано от Roberto Di Matteo Виж мнението
    Ти колко бащи имаш?! Защото доколкото разбрах 10 тираджии са разпрали майка ти едновременно и още 15 са гледали и са чакали...
    Ти си егати нарцистичното копеле! Все си мислиш, че за теб става въпрос!

Не е хубаво да говориш така за родителите си , щом вече не са сред живите...
    браво оргинален си като турски анцуг

можеш ли да измислиш нещо сам или ще продължаваш с лафовете от детската,че вече много взе да ме отегчаваш;/

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Както винаги всичко се върти около ИзСраел. Истинската цел е Иран. И ся кво, има шанс и нас да ни вкарат във война, каквито сме послушни...

можеш ли да измислиш нещо сам или ще продължаваш с лафовете от детската,че вече много взе да ме отегчаваш;/
    Еми да , като няма кой да те пори отзад - така е.

Еми да , като няма кой да те пори отзад - така е.
    бъркаш местоименията,пич,като не искам да те еба отзад не се казва "няма кой да те пори", а "няма кой да ме пори", научи го тоя език,знам че циганския ти е роден и в столипиново не ходите на даскало,ама образовай се малко маа му стара

бъркаш местоименията,пич,като не искам да те еба отзад не се казва "няма кой да те пори", а "няма кой да ме пори", научи го тоя език,знам че циганския ти е роден и в столипиново не ходите на даскало,ама образовай се малко маа му стара
    "маа" - в Шекера така ли си говорите?! Че ти си им махленската курва там , какво ли се губя времето с теб?! Отивай на "Лайнут Джамия" да лапаш на мангалите.

написах го умишлено,ама явно съм твърде голям оптимист да очаквам едноклетъчно мекотело като тебе да схване,деби просяка нагъл и мисля,че много добре знаеш ,че не съм нито от циганското ти градче(камо ли пък от минингитната ти махала)нито от вмирисания ти етнос,така че са ти доста безпочевени съжденията и честно казано по-простоват мангал от тебе не съм виждал

най-слабоумния сред мангалите и най-големия мангал сред слабоумните това си ти

иначе,кат гледам ги знаеш циганските квартали(вие сигурно им викате само квартали) и джамиите,което не ме учудва имайки предвид,че всички мангали сте си роднини,сигурно си ходите на гости да си газареете,кой има по-яка колиба,нали бе, мустафа?

майка ти вчера пак я видях,влезла с главата надолу до глезените в една кофа,та ми се помоли да ми духа ако и дам бирени капачки,ама й отказах под предлога,че предпочитам да си завирам кура в кенеф препълнен догоре с лайна от колкото в беззъбата и спинозна уста

Голям фен Аватара на sexyjujito
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Слушайте Баба Ванга, тя казва истината.
    http://www.razkritia.com/196779/%D0%...D%D0%B3%D0%B0/

написах го умишлено,ама явно съм твърде голям оптимист да очаквам едноклетъчно мекотело като тебе да схване,деби просяка нагъл и мисля,че много добре знаеш ,че не съм нито от циганското ти градче(камо ли пък от минингитната ти махала)нито от вмирисания ти етнос,така че са ти доста безпочевени съжденията и честно казано по-простоват мангал от тебе не съм виждал

най-слабоумния сред мангалите и най-големия мангал сред слабоумните това си ти
    Докажи , че съм мангал бе , рязан! Майка ти умря от духане , а моята не прави подобни неща , ама рязаните само за това си мислите - коя ли ще ви духа изрязания израстък... Мустафа да не е баща ти - жиголото?!

Бре, бре, бре! Ти голям експерт по майки се извъди, бе, селски! Явно имаш много лош пример вкъщи...

Мега фен Аватара на FunkyPie
    не ви ли писва да се псувате
    и то псувате едно и също
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    не ви ли писва да се псувате
    и то псувате едно и също
    Те имат проблем , не аз!

Те имат проблем , не аз!
    Ти СИ проблем.

Докажи , че съм мангал бе , рязан! Майка ти умря от духане , а моята не прави подобни неща , ама рязаните само за това си мислите - коя ли ще ви духа изрязания израстък... Мустафа да не е баща ти - жиголото?!
    от пловдиф си,не можеш да вържеш едно адекватно изречение,пишеш кат циганин,неможеш да измислиш нищо сам,само повтаряш написаното от мене,говориш само за майки и ебане,което явно е твоя няква фантазия да шибаш майка си,което кръвосмешателство от своя страна е присъщо за мангалите,да продължавам ли?
    честно казано прав си,дори след всичките тези характерситики,които притежаваш смятам,че не си достоен да се наречеш мангал,тва ще бъде обида за целия етнос;/
    спирам до тука,че не ми се занимава с умствено закърнели подлоги

от пловдиф си,не можеш да вържеш едно адекватно изречение,пишеш кат циганин,неможеш да измислиш нищо сам,само повтаряш написаното от мене,говориш само за майки и ебане,което явно е твоя няква фантазия да шибаш майка си,което кръвосмешателство от своя страна е присъщо за мангалите,да продължавам ли?
    честно казано прав си,дори след всичките тези характерситики,които притежаваш смятам,че не си достоен да се наречеш мангал,тва ще бъде обида за целия етнос;/
    спирам до тука,че не ми се занимава с умствено закърнели подлоги
    Вземи и се гръмни. Аз пиша с пунктуация , с главни букви и не си съкращавам думите , педал!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си