- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка му...
Така.. здравейте.
От един месец и нещо ходя с едно момче, наистина се харесваме и искаме да сме заедно, пасваме си и всичко беше наред, докато преди няколко дни майка му намерила кутия от цигари в него. Понеже той не пуши, а аз отвреме навреме и веднъж ми взе кутията без да я върне и я е забравил у тях. Та, вечерта майка му я е намерила и му е вдигнала скандал, как може да излиза с мен като аз пуша, искала да говори с майка ми... Той й е казал, че майка ми знае, но тя все пак настояла. Казала му, че не ме харесва и така... С нея съм се виждала веднъж-два пъти максимум и ми се стори добра жена, опитах се да създам добро впечатление и е станало, но след като ми каза какво се е случило просто ми стана адски неудобно да ходя у тях, дори когато нея я няма, или да звъня в тях, за да не вдигне тя. Майка ми изключително много харесва приятеля ми, баща му няма нищо против мен, само майка му е проблемът... не знам дали е толкова голяма работа, но се чувствам ужасно, като си помисля, че тя не ме харесва и не иска да бъдем заедно. Някакъв съвет как да поправя нещата или нещо ?![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.