На 16 години съм. Имам връзка с момче, което завърши тази година. Проблема с него е, че той е човек който няма време за мен. Трябва да настоявам ужасно много за да се видим и на мен това започна да ме дразни. Спрях да настоявам преди една седмица и оттогава ни вест, ни кост от него. Даже не ми звъни да ме чуе, а преди го правеше. На теория сме заедно още, но на практика не знам какви сме?! Тук е момента да спомена и, че не се държи много добре с мен. Никога не ми казва нещо ако аз искам да знам и не говоря за супер лични неща, а аз ако не му кажа нещо ми се сърди ужасно много. Няма да изпадам в повече подробности мисля, че разбрахте що-годе за какво иде реч. Следващия проблем е че преди 3 дни се запознах с едно прекрасно момче. Той е на 22 години и ми допада супер много. Днес и онзи ден излязах с него и днес го целунах. Той след 4-5 дни си заминава за неговия град и по принцип ще имаме възможност да се виждаме, но аз не знам какво да правя. Не знам дали постъпката ми не беше малко детска и необмислена. Официалния ми приятел също не ми е много верен сигурна съм в това, но на мен ми е съвестно и също така искам и двамата а това е невъзможно. Не знам точно какъв ми е въпроса и кой проблем е по-голям просто искам някакво обективно мнение за моя случай. Много благодаря на всички отделили време да прочетат блуткавата ми история и ще се радвам на всяко едно мнение, защото ще бъде важно за мен.