.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Smile искам да отслабна с 10 кг

Здравейте може би вече има такава тема,но аз реших да се посъветвам с вас.Ето и проблема ми - не знам точно колко съм висока тежа 55 килограма,а за моята възраст това не е никак нормално!Искам да сваля около 10 килограма!!!Моля помогнете ми приемам всякакви съвети.Нямам големи претенции за какво време да ги сваля,но колкото по-бързо по-добре например около 2 месеца.Благодаря ви предварително

Според мен е важното да кажеш колко си висока - дали 1,50 или 1,70 има разлика примерно. 55 кг не са много, но зависи колко си висока, както казах... Иначе тичай в парка, ходи на фитнес, тренирай нещо, което ти харесва, храни се здравословно - плодове, зеленчуци, супи, готвени неща, но да не са мазни, избягвай сладките и тестените храни, пий много течности (да не са газирани).
    Успех!

Голям фен
    Град
    София
    Като кажете без мазно и ме фърляте в тъч!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Като кажете без мазно и ме фърляте в тъч!
    А аз започвам да си мисля, че масово се готвят манджи с три черпака свинска мас.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    А аз започвам да си мисля, че масово се готвят манджи с три черпака свинска мас.
    Имах предвид да не са мазни т.е. пържени, но както и да е, просто дадох мнението си! Лек ден!

Град
    пространството на Дисе
    Аха, разбрах. Явно само пърженото е мазно.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от maili544 Виж мнението
    Ето и проблема ми - не знам точно колко съм висока тежа 55 килограма,а за моята възраст това не е никак нормално!
    Кой ти каза, че не е никак нормално? И на колко си?
    Поорежи хляба и тестеното, газираното. Предполагам, че си във възраст, в която още се развиваш - мазното също ти е необходимо в момента.
    Нямам предвид да мажеш лъжици мазнотии на филийки, просто не изпадай в крайности, каквото и да те съветват.
    Das Feuer liebt mich

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow Виж мнението
    Кой ти каза, че не е никак нормално? И на колко си?
    Поорежи хляба и тестеното, газираното. Предполагам, че си във възраст, в която още се развиваш - мазното също ти е необходимо в момента.
    Нямам предвид да мажеш лъжици мазнотии на филийки, просто не изпадай в крайности, каквото и да те съветват.
    +1

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Само като каза два месеца и стана ясно колко си наясно. :Д
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Че то тя ако яде манджи си е жива загинала ,ще има да чака мазното да се маха.

благодаря ви за отговорите!Висока съм 160 см Искам да добавя ако знаете кажете някои диети,видове упражнения.BlackMeow на 14 години съм и за това не е нормално
    Последно редактирано от maili544 : 08-02-2013 на 12:49

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    благодаря ви за отговорите!Висока съм 160 см Искам да добавя ако знаете кажете някои диети,видове упражнения.BlackMeow на 14 години съм и за това не е нормално
    На 14 години си е нормално да си 55 килограма.Е ако искаш свали 2-3,ако не се чувстваш добре,но 10 са наистина много.1.60 и на 14 години,не съм диетолог,но определено 50-51-52 килограма са нормални.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Подрастваща си. Това означава, че не трябва да се подлагаш на сериозни диети и лишения от храна. Започни да се храниш здравословно. тоест избягвай боклуците като чипсовете. Яж готвеното вкъщи, а не готови храни. Повече вода и някакъв спорт.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Сега е чудесно времето сутрин да потичаш в някой парк например
    Ограничи сладките и тестените работи! Никакво газирано, защото от него се надува корема.
    Прави упражнения вкъщи и пий колкото се може повече вода! Наблегни на плодовете и домашните приготвени храни.
    В никакъв случай не ограничавай храненето си и вечерята трябва да става преди 20:00 часа ! Успех

Голям фен
    Град
    София
    ^Абе, още ли се връзвате на тия предрасъдъци за храната вечер?! Много сте зле!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    ^Абе, още ли се връзвате на тия предрасъдъци за храната вечер?! Много сте зле!
    • 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
    • 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл -По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо, поне аз така съм чувала

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Silviahh Виж мнението
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл -По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо, поне аз така съм чувала
    Дрън-дрън ,глупости на търкалета.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Дрън-дрън ,глупости на търкалета.
    Tихо! Това е според 90-дневната диета.

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от Silviahh Виж мнението
    За първи път чувам за тези цикли. До авторката, потребителите по-горе са ти обяснили всичко.

Добре,благодаря ви за съветите!Само да попитам - значи това за цикъла на хранене, не е верен така ли?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре,благодаря ви за съветите!Само да попитам - значи това за цикъла на хранене, не е верен така ли?
    Ами не знам за циклите, но в по-късните часове се забавя метаболизма. Затова в много диети се "разрешава" сутрин да се яде всичко (естествено в нормални количества), а вечер се препоръчва да не се яде. Ако не вярвате на това за времето, в което трябва да се храни човек ще ви дам пример - сумистите пропускат закуска...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Естествено ,че не е. Това са пълни глупости.
    И браво ,че си се сетила,защото ако сега надебелееш и се тъпчеш като свиня,мастните ти клетки ще порастнат и познай кво става после. Това ,че си малка не значи че трябва да ядеш боклуци. Точно когато си малък трябва да се научиш какво да ядеш и какво не. А не мисленето на бабите ни - колко по-дебело толкова по-добре. Те сами си съсипват децата.
    Последно редактирано от marrcandy : 08-04-2013 на 13:49

Град
    пространството на Дисе
    ^За да си абсолютно точен, трябва да започнеш с това, че мастните клетки се делят от раждането и в този ред на мисли стремежът на мами и баби детето да е с голямо дупе и огромни бузи вещае големи проблеми от пубертета нататък.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^За да си абсолютно точен, трябва да започнеш с това, че мастните клетки се делят от раждането и в този ред на мисли стремежът на мами и баби детето да е с голямо дупе и огромни бузи вещае големи проблеми от пубертета нататък.
    Мисля че съм се изказалА ,така че младата мома да ме разбере. А вече ако си толкова заинтересована мога да ти го обясня и по-подробно целия процес.

Мега фен
    Няма значение кога се яде храната.И това не го вадиш от пръстите си,вадиш го от всяка една малоумна статия в интернет и заблудени хора (има и фитнес-инструктори такива) Връзка между приема на храна и метаболизма не съществува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си