- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам и доверие!
Здравейте хора, отдавна не съм влизал в сайта и сега просто ми се иска да споделя с някой и да чуя мнения и се сетих да пиша тук.. работата е следната, нямам доверие на приятелката си.. не ми се обяснява на дълго и на широко, защото ме мързи да пиша, но ще ви кажа, че се случват неща, които ме карат да и нямам доверие.. например, тя не иска ме целуне и аз я питам защо и ми отговаря с това, че защото просто и е странно, не знаела защо, свивал и се стомаха на топка иии... и не можела да мисли.. ден-два , по-късно и задавам същият въпрос и вметнах на шега "да не би да не можеш да се целуваш" и тя ми каза, че било така и почна да го повтаря постоянно, сега не знам да и вярвам ли, да не и ли вярвам.. Освен това не ми показва по никакъв начин чувствата си и когато ме каже, че ме обича.. аз го чувам, но не го усещам .. Има хиляди примери, но просто не искам да навлизам в подробности, ако някой има как да ми помогне и ме разбира, моля да си напише мнението.. благодаря !
I JUST DONT GIVE A FUCK !
кажи ми само дали си я целувал изобщо.. как може да питаш дали иска да те целуне, пхаха
примерно като каже, че не иска да те целуне .. знаех си, ние момчетата трябва винаги да правим първата крачка в всичко и фани я целуни за бога - и после се отдръпни малко от нея и говори пак нормално да видиш, как после сама ще иска да се целувате
или като каже, че не може да се целува и кажи: сега е момента да се научиш и пак я целуваш![]()
и айде сподели, какво е станало след това![]()
Азис - Хоп [music]
пич опитвал съм много пъти, не съм идиот и всеки път просто тя не прави абсолютно нищо... просто стои и не знае какво да направи..
Заебете целуването .. дадох го за пример , работата е там , че не мога да и вярвам имам и доверие.. мога да споделя нещо и знам , че няма да го каже на никой, но всяка дума от нейната уста ми звучи като лъжа !
абе момче щом не иска да се целува с тебе, камо ли да прави нещо повече ..
иначе тва за споделянето нз, поне пред някоя казвам добре няма да казвам и после се случва друго
кажи и на шега: Влагай повече емоции или чувства в думите си, че не ти вярвам, пхах
ем пич нещо не мога да ти разбера проблема, според мен по-добре поговори с нея (нали затова сте заедно) - а не да искаш съвет от непознати в някакъв форум![]()
Азис - Хоп [music]
На колко сте ?
Може момичето да не се е целувало до сега и да се притеснява,предразположи я
по някакъв начин.А за доверието си направете един открит разговор.
Най-добре седни поговори с нея и я попитай изобщо имаш ли чувства към мен.Това за целуването и странно,но както и да е .Ако тя не иска значи има някаква причина,разбери я и и помогни по някакъв начин,ако мога така да се изразя.Разговора е най-добрия вариант.
Попринцип обсъждаме всичко, тоест аз говоря тя мълчи .. малко е срамежлива и не е по сериозните разговори, но мисля че не изпитва почти нищо към мен, защото аз искам да сме колкото се може повече време заедно а днес тя се обади на майка си да дойде да я прибере щото била гладна...
Седнете и поговорете. Стига си се чудил какъв е проблема, просто и кажи какво те притеснява и поговорете за проблема в прав текст. Освен тя, никой друг не може да ти каже какъв е проблема, защото тя си знае. Успех и дано всичко да е наред.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Малки сте още за сериозна връзка и двамата. Тепърва ви предстои да научите какво означава да обичаш някого. Не се стягай толкова.
Има и друг проблем, най-добрата и приятелка ме харесва.. но аз не изпитвам нищо към нея и мойта иска да се правим все едно няма нищо м/у нас пред най-добрата и приятелка за да не и става гадно. Когато нямам пари тя не ме поглежда цял ден и изобщо дет се вика не и пука за мен, но когато имам дори пред най-добрата си приятелка ми се омилква и ми се моли там да й дам някой лев да си земе цигари или нещо друго , още малко ще ме изяде пред нея... когато имам пари в мен се държи хипер различно и това много ме дразни...
И сега като го написа всичко това не осъзна ли какво става?
Истинският проблем е в това, че ти си ходеща банка, отпускаща пари за цигари и други пороци (вероятно). Забрави всякакво доверие и целувки. Няма да ги получиш от това момиче.
На твое място бих я накарал да ми пусне пред приятелката си и бих й хвърлил 5 смачкани лева в лицето. После не бих я погледнал повече. Нали се сещаш, че не говорим за любов, а за курвенски изпълненя?