.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Съмнения за нежелана бременност

Здравейте ..С приятеля ми го направихме за пръв път преди няколко дни без преpeзерватив..Той е сигурен, че не е свършил в мен, но все пак се притеснявахме и изпих Ескапел след по малко от 8 часа ..Моля ви да ми кажете има ли възможност от нежелана бременност след всичко това.. Благодаря
    Последно редактирано от lady501 : 08-25-2013 на 21:40

Супер фен
    Град
    България
    OBRAZOVAI SE MA PU CHE SI TUPA
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на vassy
    не... няма
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Тоя Ескапел като витамин го пиете! Това е хормонална бомба и не се пие ей така. Занапред ползвайте презервативи.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Изумявате ме направо като се тъпчете с тоя Ескапел като с бонбонки... той се взима в краен случай, когато си убедена, че е станал гафа... а не просто ей така, това ти обърква цикъла и има куп неприятни странични ефекти...
    Щом не е свършил в теб, ква е файдата от Ескапел? Особено ако си била в овулация... поне това провери ли?
    Да, има опасност от предеякулационната течност, но тя е толкова малка, не мисля, че е имало нужда от тоя Ескапел...
    Като те е страх от такива последици, що не го правите с презерватив? Всеки път ли ще взимаш Ескапел?!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Няма опасност.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове