- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съмнения за нежелана бременност
Здравейте ..С приятеля ми го направихме за пръв път преди няколко дни без преpeзерватив..Той е сигурен, че не е свършил в мен, но все пак се притеснявахме и изпих Ескапел след по малко от 8 часа ..Моля ви да ми кажете има ли възможност от нежелана бременност след всичко това.. Благодаря
Последно редактирано от lady501 : 08-25-2013 на 21:40
OBRAZOVAI SE MA PU CHE SI TUPA![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
не... няма
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Тоя Ескапел като витамин го пиете! Това е хормонална бомба и не се пие ей така. Занапред ползвайте презервативи.
Изумявате ме направо като се тъпчете с тоя Ескапел като с бонбонки... той се взима в краен случай, когато си убедена, че е станал гафа... а не просто ей така, това ти обърква цикъла и има куп неприятни странични ефекти...
Щом не е свършил в теб, ква е файдата от Ескапел? Особено ако си била в овулация... поне това провери ли?
Да, има опасност от предеякулационната течност, но тя е толкова малка, не мисля, че е имало нужда от тоя Ескапел...
Като те е страх от такива последици, що не го правите с презерватив? Всеки път ли ще взимаш Ескапел?!
Няма опасност.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last