- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш към ходила/крака/чорапогащи/
Само като го погледнем отстрани (говоря за мъжете, които обичаме това нещо), изглежда много красиво.
Абсолютно нищо не ме отблъсква в този фетиш. Приятелят ми има и не си спомням как ми е казал или как съм го разбрала, той всъщност също го разбра, докато беше с мен. Спомням си, че се кефеше много на крачетата ми без да намесваме секса, но по някое време и там сме започнали.
Много фетишисти в една тема. Според мен нищо лошо няма в там, каквито работи писахте за стъпала/латекс/чорапи и т.н. Но преди да кажеш на момиче за това, защото доколкото разбирам повечето желаещи да пробват са мъже, трябва да прецениш дали е такъв тип човек. Ако е някаква стеснителна, ще те помисли на първо място за извратеняк. Ако е някоя по-щуричка 75% ще се навие, за да опита. Най-лесният начин да го покажеш според мен е по време на действието , когато тя е възбудена. Иначе това й идва като сутрешните новини и сигурно моментално ще те отреже.
П.С. Нямам този фетиш, но ми се струва интересно.
и не само крачетата
И не само крачетата
nope
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вие имате проблеми... как може да искате да смучите крака ? там пръстите и между тях... дето се потят и събират налепи...
който иска да пише
който иска да пише
imali momi4eta koito biha se navili da im miri6a hodilata kogato sa s 4orapoga6tnik ili s tanki 4orapki?
1