.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Зелен чай

Зелен чай

Здравейте. Намерих в нета един зелен чай за отслабване,щото целта ми е такава.
    Ето го :
    http://bilki.bg/product/641/zelen-ch...tara-75gr.html

Според вас ще има ли ефект ? И ако някой го е пробвал какви са му впечатленията ? Доволни ли сте от него ? И какъв ще Ви бъде съветът? Благодаря предварително !

Голям фен Аватара на monroe999
    според мен няма да отслабнеш много само с чай, пък и без спорт.......... но ако се храниш здравословно и спортуваш, чаят е хубава добавка към това

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Чая няма как да гори мазнини. Според мен може да помага при храносмилането, перисталтиката и метаболизма. Но да очакваш топене на сланинка със зелен чай е заблуда.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Тренировки и здравословно хранене. Друг вариант няма.

Да, да и аз така съм решила да ги комбинирам - ЧАЙ, ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И СПОРТ. Надявам се и чаят да има играеща роля в/у отслабването.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Според мен си вземи някакъв хубав L-Carnitine ще имаш по-голям ефект, даже в някой продукти съдържат зелен чай
    Комбинираш го с НВД, хубаво кардио (имаше един вид кардо 3 минути тичаш на макс - после 3 минути бавно има голям ефект и един фр, където ходим на тренировки го правеше като чистеше - също така и Jeff Seid го прави) и можеш да включиш малко тренировки
    Азис - Хоп [music]

Голям фен
    Град
    София
    Л-Карнитин не и трябва! Ако си изчисти яденето, ше постигне желаните от нея резултати+редовни тренировки, разбира се.
    Queen of the Damned

Да но честно казано не ми се иска да взимам L-Carnitine, мисля че ще е по-добре ако пия зелено чайче.

Голям фен
    Град
    София
    THE FOOD!!!
    Queen of the Damned

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    Да но честно казано не ми се иска да взимам L-Carnitine, мисля че ще е по-добре ако пия зелено чайче.
    принципно L-карнитина няма да навреди на здравето - просто ти помага повече да се потиш = по-голямо горене на мазнини.
    аз след 6-7 месеца като почна да чистя ще си взема L-carnitine и Кленбутерол (лекарство за астматици, но има ефект и от него)

ама така де ще се съглася с жената Hulk да не ме набие
    Азис - Хоп [music]

Потенето няма нищо общо с горенето на мазнини. Още ли има хора, които да вярват в това?
    Аз се стремя да заменя всички вредни напитки пълни с захар с чай и ми е много по-добре така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    принципно L-карнитина няма да навреди на здравето - просто ти помага повече да се потиш = по-голямо горене на мазнини.
    аз след 6-7 месеца като почна да чистя ще си взема L-carnitine и Кленбутерол (лекарство за астматици, но има ефект и от него)

ама така де ще се съглася с жената Hulk да не ме набие
    Ама, аз не съм страшна!
    Queen of the Damned

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Потенето няма нищо общо с горенето на мазнини. Още ли има хора, които да вярват в това?
    Аз се стремя да заменя всички вредни напитки пълни с захар с чай и ми е много по-добре така.
    Ок, ти ще ми лафиш занимавам се с фитнес от 1 април 2011г. като правиш кардио = гориш мазнини = потиш се, защото изразходваш енергия (калории по-точно)

аз газирано пия много рядко сигурно 1 път по половин чаша в месеца - или само като пия алкохол или няма нищо друго освен газирано - пия много повече вода и сокове

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ама, аз не съм страшна!
    Да е само като ти гледам аватара и ме хваща страх ;d
    Азис - Хоп [music]

Голям фен
    Град
    София
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от daniela. Виж мнението
    Надявам се и чаят да има играеща роля в/у отслабването.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Щом ще го съчетаеш с правилен хранителен режим и спорт,разбира се,че ще проработи. Зеленият чай засилва метаболизма.

Благодаря Ви много за съветите и коментарите ви ... Поръчах си го чаят и като ми дойде ще го изпробвам да видим какъв ще е ефектът,както с него и хр. режим и спорт

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Чая няма как да гори мазнини. Според мен може да помага при храносмилането, перисталтиката и метаболизма. Но да очакваш топене на сланинка със зелен чай е заблуда.
    Общо взето да. Ако ставаше с една чашка чай или пък с няколко хапчета, шишенца със сок от артишок и такива бабини деветини, едва ли затлъстяването щеше да се води чак такъв проблем.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз малко късно се включвам, но да кажа все пак- този чай е здраво разхлабително.Не се пие всеки ден, защото ще ти докара здраво и неконтролируемо разтройство. За съжаление говоря от опит.Аз го пия за оправяне на перисталтиката най-много 2 пъти в седмицата.

Не действа, пила съм такъв и изобщо не отслабнах а пък и спортувах!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си