- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се гримирвате за училище?
Аз почти всеки ден си правя с преса косата , а сенки слагам всеки ден (те са като оранжеви)
Връзвам се на опашка ,или просто си пускам косата.Не ползвам грим.
Преса? Грим? Нищо подобно. Пък и пресата (и не само тя) изтощава косата. И грим не слагам - естественото винаги е по-свежо, по-истинско и по-красиво. Така че "гримът" ми на училище винаги е бил (и ще бъде) униформата и вързана коса, толкова.
Към авторката: не че нещо, ама няма такава дума "гримирвате".
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-26-2013 на 17:42
различно, има дни в които слагам малко очна линия, в други просто нямам време или желание
Спирала и понякога (като не ме домързи) черен молив (под очите)
Косата различно - на една опашка,на две опашки,къдрава,вдигната с шнола,нормално пусната (т.е естествено права) и т.н
Никак
Или ако съм в настроение, което се е случвало веднъж - малко черен молив.
Сега в гимназията ни е забранено да се гримираме. В основното можеше, но рядко си слагах дори и спиралаИмах един период, през който всеки ден си правех косата с преса, но след месец ми беше станала адски суха и спрях
Вече само като има повод - 1/2 месечно най-много
![]()
Само си връзвам косата и понеже бебешките ми косички са яки, до края на деня приличам на доктор Браун.
Понякога слагам спирала или черен молив под очите,но и двете ги използвам рядко !! А за косата най често опашка или пусната в естествения си вид . Понякога ползвам и преса !!
lkkd
хах, моЙта е права и не я изправям, но я навивам много често с маша
не съм се подстригвала от близо година, а косата ми няма едно цъфнало крайче или признаци на изтощение
по темата - фдт, пудра много рядко, понякога и малко коректор, спирала и много рядко очна линия
обличам се подобаващо за червен ренджър![]()
Всеки ден със изправена коса и черен молив и гланц. Рядко и спирала.
* Гримирате
Започнах да се гримирам редовно в 10-ти клас. Тогава слагах сенки, спирала и очна линия. В 12-ти вече слагах BB крем, пудра и руж.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Гримиране**
Или пък като чуя: лакирВам се.. мале пресвета дево.. т'ва пък толкова да сте тъпи деба.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Олее как може да не се гримирате никога и само с варзана косамн рядко така съм излизала, но иначе почти винаги със сешоар, понякога с преса и малко очна линия
![]()